Bărbatul care a murit după ce a intrat în gardul Ambasadei Rusiei din Capitală a fost identificat. Fusese condamnat pentru că a abuzat sexual o minoră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Bărbatul care a intrat cu maşina în porţile Ambasadei Rusiei din Capitală şi a decedat în urma impactului ar fi fost identificat ca fiind Bogdan Drăghici, şeful asociaţiei TATA. El a fost condamnat pentru că a abuzat sexual o minoră, potrivit primelor date.

Surse din anchetă spun că maşina era înmatriculată în Bucureşti şi aparţinea tatălui bărbatului. 

Bogdan Drăghici a postat luni un mesaj pe Facebook în care îşi arăta sprijinul pentru ucraineni.

GALERIE FOTO

„Şi eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toţi ucraineni, până când se va sfârşi definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire! Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naştere la Kiev, într-o metropola strălucitoare, populată de oameni fericiţi să savureze o primăvară superbă. Eram acolo cu fiica mea la un turneu de scrimă şi încercam să îmbinăm utilul cu plăcutul, trecând în revistă în timpul liber atractiile turistice ale capitalei Ucrainei", a scris el.

Condamnat că şi-a abuzat sexual fiica

Bogdan Drăghici a fost reţinut de procurori şi arestat preventiv pentru mai multe luni în anul 2019, într-un dosar de viol cu minori. Acesta a fost acuzat de procurori că şi-a abuzat sexual propria fiică.

Marţi, 5 aprilie, Drăghici a primit sentinţa în prima instanţă. El a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 2 la 15 ani şi 4 luni de închisoare. El putea face recurs, scrie G4media.

Un incendiu s-a produs miercuri dimineaţă în Capitală, după ce o maşină a intrat în gardul care înconjoară clădirea Ambasadei Rusiei. Şoferul a murit pe loc.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite