Becali, la Marşul Normalităţii: Curăţăm drumurile de duhurile necurate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Gigi Becali a anunţat că se alătură participanţilor la Marşul Normalităţii. ”M-aş fi dus şi în patru labe pentru că am promis”, a explicat acesta.

Antena 3 scrie că deşi a suferit o operaţie complicată, Becali va participa la marş alături de ceilalţi pentru că  şi-a dat cuvântul. 

„M-aş fi dus şi în patru labe pentru ca am promis” a explicat Becali. 

„„Mâine la ora 12:00 am luat aprobare voi fi la acest marş al normalităţii de la Patriarhie până la pe Calea Victoriei şi până la Guvern.

 

Noi vrem să facem un marş de curăţire. Nu avem nimic cu ei. Sunt nişte oameni. Păcatele lor urâm şi nu pe oameni şi atunci noi mergem în spatele lor ca să curăţim ceea ce ei murdăresc, aşa cum a făcut Hristos în ţinutul Gadarenilor când a pus pe diavol în porci şi când porcii s-au înecat şi după aia Hristos sau urcat în barcă ca să curăţe apa de duhurile necurate. Aşa facem şi noi acum mergem în spatele lor în marş ca să curăţim toate drumurile pe care ei merg şi pe care le murdăresc ca să curăţăm drumurile de duhurile necurate cu agheasmă cu cruci şi cu icoane şi cu cântece de biruinţă", a spus Gigi Becali.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite