Traian Berbeceanu, la învestirea ca prefect al „judeţului“ Bucureşti: Le vom oferi bucureştenilor soluţii, nu justificări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traiian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei a depus jurământul. La ceremonia de învestire în funcţie a declarat că se simte onorat să fie numit prefect al ”judeţului” Bucureşti: Berbeceanu s-a corectat imediat şi a explicat că este foarte emoţionat.

Noul prefect al Capitalei Traian Berbeceanu a depus vineri jurământul. El a spus că învestirea în funcţia de prefect al ...” judeţului” Bucureşti îl onorează, după care şi-a corectat imediat greşeala, afirmând că este emoţionat. 

”Învestirea în funcţia de prefect al judeţului... al Municipiului Bucureşti mă onorează. Sunt vremuri deosebite, cu provocări mari. Am convingerea că împreună putem face faţă. (...) Vreau să îi asigur pe colegii din prefectură de tot sprijinul meu şi de faptul că le vom oferi bucureştenilor soluţii, nu justificări”, a declarat Berbeceanu.

Berbeceanu l-a asigurat pe primarul ales Nicuşor Dan de sprijinul său.

”Îl asigur pe primarul general de o colaborare excepţională pentru a rezolva toate problemele pe care le vom avea. Vă mulţumesc din tot sufletul, sunt emoţionat”, a maai spus noul prefect al Capitalei.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite