„Bestia” din Madrid, proxenetul care ardea fetele cu fierul de călcat şi le tatua coduri de bare, vrea în libertate. „Să nu uite că sunt doar marfă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay

Un român din Spania a fost condamnat la zeci de ani de închisoare pentru exploatarea unor tinere pe care le obliga să se prostitueze. Spaniolii spun că bărbatul era de un sadism ieşit din comun şi obişnuia să le tortureze doar ca să se distreze pe fetele pe care le considera sclave.

Condamnat în 2015 la 44 de ani de închisoare de Tribunalul Suprem din Madrid, Iulian Tudorache a fost considerat capul unei reţele de crimă organizată care se ocupa cu exploatarea tinerelor. Tudorache, secondat de 13 persoane care alcătuiau un adevărat clan, au pus cu adevărat stăpânire pe o zonă din capitala Spaniei, Colonia Marconi. Anchetatorii spanioli spun că a transformat un apartament situat pe strada Montera, în inima capitalei, într-un bordel, şi că fetele care se prostituau pentru el erau obligate să facă asta. 

Procurorii au susţinut atunci că Tudorache, care a fost închis încă din 2012, a răpit minore şi le obliga să se prostitueze. Potrivit Radio Madrid, magistraţii Înaltei Curţi din Madrid au considerat că românul a dat dovadă de „un comportament şocant”, că era de un sadism ieşit din comun şi că se simţea bine cauzându-le suferinţe fetelor. De altfel, el le tatua tinerelor coduri de bare „ca să nu uite că sunt doar o marfă”; iar uneori se distra arzându-le cu fierul de călcat sau pedepsindu-le în fel şi chip pentru greşeli pe care în realitate ele nici nu le făceau.

După câţiva ani în puşcăriile din Spania, Tudorache a fost expluzat în România, unde ar trebui să-şi petreacă tot restul pedepsei. Numai că, scrie Replica Online, bărbatul a pretins să fie pus în libertate. Închis la Penitenciarul Bucureşti - Rahova, el şi-a retras în cele din urmă cererea de întrerupere a pedepsei.

„Ia act de retragerea cererii de întrerupere a pedepsei formulate de către petentul-condamnat Tudorache Iancu (---), încarcerat la Penitenciarul Bucureşti – Rahova, pentru executarea unei pedepse privative de libertate. În temeiul art. 272 din Codul de procedură penală, dispune plata sumei de 313 lei din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Constanţa, reprezentând onorariul cuvenit avocatului Roşu Silviu-Dragoş, desemnat din oficiu pentru asistenţa judiciară a petentului-condamnat Tudorache Iancu”, potrivit minutei judecătoreşti a Tribunalului Constanţa din 11 octombrie 2021, notează sursa citată. 

Vă mai recomandăm şi:

Infernul prin care a trecut o tânără din Bucureşti. Cum a fost ademenită în Germania şi obligată să se prostitueze: „Am realizat prea târziu”

Cerşetorul român considerat erou în Franţa plânge de bucurie: a primit o casă şi un job la Nisa. „E un om fantastic, să fim mândri că-l avem printre noi” VIDEO

Băieţelul român din Italia răpit de tatăl său, găsit într-un tren. Cum au reuşit răpitorii să-i păcălească pe poliţiştii italieni

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite