Blestem în familia Tecuceanu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Tecuceanu este urmărit de ghinion: el a fost părăsit de soţie, concediat şi în plus încă se luptă cu Institutul Matei Balş pentru a elucida moartea fratelui său.

Expresia „un necaz nu vine niciodată singur" pare a fi adevărată în cazul familiei Tecuceanu. Cel care este urmărit acum de ghinion este Paul Tecuceanu, fratele cârcotaşului Toni.

CITIŢI ŞI: Fratele lui Toni Tecuceanu vrea să dea în judecată Institutul ,,Matei Balş”

După moartea cârcotaşului Toni de la 5 ianuarie, supărările se abat asupra lui Paul fără încetare.În timp ce luptă pentru a dovedi că medicii au minţit despre adevărata cauză a decesului fratelui său, Paul a primit lovitură după lovitură.

CITIŢI ŞI: Bursa „TonI Tecuceanu“ pentru studenţi la Actorie

El intenţionează să dea în judecată Institutul Matei Balş care este acuzat că s-a folosit de renumele actorului pentru a panica oamenii care au început să se vaccineze împotriva gripei porcine.

Paul a aflat că fratele său a fost ucis de contractarea unui germene în secţia de terapie intensivă, iar acest lucru l-a făcut să ceară dreptate în instanţă.

CITIŢI ŞI: Paul Tecuceanu: „Un euro pentru moartea lui Toni“

Părăsit de soţie şi fără loc de muncă
La puţin timp după moartea fratelui său, Paul a primit încă o lovitură dur㪠soţia l-a părăsit. Paul a fost anunţat de soţie că se va muta cu copilul lor, în vârstă de un an, din căminul conjugal, iar jurnalistul îşi va putea vedea bebeluşul doar după stabilirea custodiei.

Ultimul necaz care s-a abătut asupra lui Paul a fost concedierea de la GSP TV, unde lucre de câteva luni ca editor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite