Borcănelele cu soluţia-minune anticancer a Monicăi Tatoiu, vedetele Târgului de Miere de la Băneasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tratamentul complet constă în administrarea amestecului de trei ori pe zi, timp de 2 luni, şi costă 160 de lei. Aproape o sută de apicultori din toată ţara îşi prezintă produsele naturiste la un târg organizat de Asociaţia Crescătorilor de Albine din România pe Bulevardul Ficusului numărul 42.

Miere de tot soiul, cu afine, flori de zmeură, cătină sau rapiţă, dar şi din tei sau salcâm sunt printre produsele cu care apicultorii te îmbie la standuri.

Albinuţe decorative, dar şi ustensile profesioniste de producere a mierii sau stupi pot fi văzute la târgul care va fi deschis până duminică, între orele 9.00 18.00.

image

Fagurii sunt pe gustate, iar lăptişorul de matcă şi propolisul este recomandat de apicultori pentru cei care vor să aibă o sănătate de fier. În locul medicamentelor, o linguriţă de miere dimineaţa poate face minuni dacă tratamentul este mai îndelungat.

Preţurile la produsele apicole sunt variate, 18 lei o jumătate de kilogram şi 35 de lei un kilogram. Şi lumânările din ceară de albine au fost aduse la târg şi pot fi luate cu câţiva lei.

160 de lei, cura miraculoasă

Producătorii au profitat de ocazie şi au adus la standuri borcanele cu amestecul apicol cu care femeia de afaceri Monica Tatoiu a anunţat că a învins cancerul. Mierea de salcâm, lăptişor de matcă, tinctură de propolis, polen măcinat sau proaspăt şi ser fiziologic sunt ingredientele „minune” care au ajutat-o să scape de boală.

image

„Doamna Tatoiu a folosit anumite concentraţii şi părerea mea este că mierea şi produsele apicole ajută la regenerarea organelor şi a celulor. Tratamentul face bine, dar nu ştiu dacă face şi minuni”, a declarat Adrian Crăiniceanu. El recomandă un astfel de tratament care trebuie luat de trei ori pe zi timp de cel puţin două luni, iar pentru două kilograme de tratament, pacientul plăteşte în jur de 160 de lei.

Şi Tudora Olteanu, o apicultoare din Dâmboviţa crede că amestecul apicol este bun, dar vindecarea depinde de multe alte lucruri. „Consumul îndelungat face foarte bine.

O linguriţă de miere dimineaţa de exemplu ajută foarte bine celor care au probleme cu digestia”, a spus Tudora care din pasiune s-a apucat de apicultură şi în timpul liber cea mai uşoară reţetă pe care o recomandă este turta dulce cu miere de albine.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite