Bucureştean arestat preventiv, după ce a încercat să violeze o femeie în toaleta unui complex comercial VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Adevărul / Ionuţ Mureşan
Imagine: Adevărul / Ionuţ Mureşan

Un bărbat care a încercat să violeze o femeie în toaleta unui complex comercial din sectorul 6 al Capitalei a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, anunţă, duminică, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Potrivit sursei citate, pe data de 08 ianuarie 2021, în jurul orei 18.00 , prin apel 112, Secţia 22 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a intrat în toaleta destinată femeilor, dintr-un complex comercial din sectorul 6, unde a surprins o femeie în vârstă de 45 de ani şi a încercat să întreţină relatii sexuale cu aceasta.

„La faţa locului  s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti, care în  scurt timp l-au depistat, imobilizat şi condus la sediul subunităţii de poliţie. Bărbatul a fost identificat, audiat, iar  urma cercetărilor, cel in cauză a fost reţinut şi prezentat magistraţilor”, a anunţat duminică Poliţia Capitalei.

Pe numele bărbatului a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

Cercetările sunt continuate de Secţia 22 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru tentativă la viol.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite