Bucureştencele sunt aşteptate din nou la SkirtBike

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile din Bucureşti sunt invitate sâmbătă să ia parte la o nouă ediţie a evenimentului SkirtBike.

Regula nescrisă a evenimentului spune că fiecare participantă la SkirtBike trebuie să vină îmbrăcată în ținută chic, cu rochie sau fustă, tocuri sau balerini, pălărie sau eșarfă, cu flori în par sau în coș, cu claxon și bicicletă, pentru ca această promenadă să demonstreze că mersul pe bicicletă înfrumusețează.

Plecarea va fi la ora 16.30 din capătul Aleii Circului, traseul urmând să continue pe Șoseaua Stefan cel Mare, Calea Dorobanților, Piaţa Charles de Gaulle, Bulevardul Aviatorilor şi până la Herăstrău, intrarea Pescăruș (șoseaua Nordului).  Aici, participantele vor putea rămâne la manifestarea “Roaba de Cultură”, unde cei de la Green Revolution le-au pregătit un concert. Participantele vor beneficia de escorta Poliţiei pe tot traseul.
SkirtBike este o continuare a proiectului VeloBello, iniţiat în anul 2009 de către Asociaţia “Bate Saua să Priceapă Iapa”.

Scopul acestui proiect este de a promova și susține ciclismul ca stil de viață sănătos și echilibrat, prin intermediul unei parade elegante pe două roți.

Organizatoarele SkirtBike îşi propun să încurajeze femeile să folosească bicicletele ca mod de viaţă, în transportul lor de zi cu zi şi să înţeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricţionează în nici un fel activitatea, ele putând purta orice fel de îmbrăcăminte fără a-şi pierde feminitatea.

Manifestarea a ajuns la cea de-a treia ediţie în Bucureşti şi va mai avea loc în acest an şi în Timișoara, Arad, Sibiu şi Iaşi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite