Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Bucureştenii din două sectoare ale Capitalei rămân fără apă caldă pentru câteva zile. Ce lucrări au loc şi cât durează

2
13 May 2022 16:52:45
Autor: Maria-Alexandra Mortu
Sursă foto: CMTEB  - Facebook
Sursă foto: CMTEB  - Facebook

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă faptul că apa caldă va fi oprită în mai multe zone din Sectorul 1 şi Sectorul 2 ale Capitalei pentru efectuare unor lucrări de remediere sau înlocuire a conductei.

În Sectorul 1 al Capitalei, în perimetrul străzilor Calea Floreasca, Şoseaua Pipera, Bulevardul Nicolae Caramfil, acolo unde au fost deja efectuate lucrări pentru schimbarea unor cupoane de ţeavă, se continuă cu intervenţiile pentru remedierea mai multor avarii depistate în continuarea lucrărilor deja efectuate, la reţeaua DN 800, cu o vechime de aproape 40 de ani. Apa caldă va fi oprită pentru 10 puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 229 de blocuri va fi sistată până vineri, 20 mai 2022, ora 24.00.
 
În zona Ştefan cel Mare, în perimetrul străzilor Calea Floreasca, Vaporul lui Assan şi Pasajul Obor se vor efectua lucrări de remediere a mai multor avarii la reţeaua primară DN 700, cu o vechime de aproape 50 de ani începând de luni 16 mai. Astfel,  va fi oprită furnizarea apei calde de consum pentru nouă puncte termice, respectiv 90 de blocuri şi pentru Spitalele Colentina şi Matei Balş. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor fiind vineri, 20 mai 2022, ora 24:00.
 
De asemenea, tot în Sectorul 2, va fi deschis pe 16 mai un alt şantier, pe Şoseaua Mihai Bravu, între Şoseaua Iancului şi intersecţia de la Bucur Obor, pentru înlocuirea a aproximativ 100 de metri de conductă DN 600, unde se află o reţea veche de 50 de ani. 
 
Prin urmare, va fi oprită furnizarea apei calde de consum pentru şase puncte termice şi şase module termice, ce deservesc 71 blocuri, o industrie şi Colegiul Naţional „Iulia Haşdeu”. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este vineri, 20 mai 2022, ora 24.00.
 
Totodată, Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. mai anunţă faptul manevrele tehnice de golire a conductelor, aerisirile şi lucrările de reparaţii vor fi începute încă din cursul dimineţii de luni, iar  echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat.
 
Clienţii companiei pot afla mai multe informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0.800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Valentin-Ionut Constantinescu
13.05.2022, 17:58:57

se poate si fara apa se foreaza un put cu hidrofor

om bun
13.05.2022, 18:46:36

credeti ca la Viena daca schimba 100 de metri de conducta oameni raman fara apa calda va spun eu ca nu ,instaleaza o conducta provizorie iar serviciu de livrare apa calda functioneaza nu raman mii de oameni fara apa calda , asa procedeaza incompetenti de la Termoenergetica opreste tot sa se descurce fiecare cum poate cam asa gandesc oameni platiti regeste din pretul platit de bucuresteni ,pret oricum nejustificat ,nimeni din conducerea primariei capitalei sau Termoenergetica nu vrea sa spuna din ce este compus pretul pe gigacalorie si cu cat vad aburul cei de la ELCEN ,alti hoti care vand arderea gazului de doua ori prin energie electrica si abur ,sa vedem cui vor mai vinde aburul cand toate blocurile se vor debransa de la reteaua centralizata de termoficare ,hoti dracului si pungasi pamantului .

0 (2 voturi)
Modifică Setările