Bucureştenii au jucat X şi 0 în metrou. Organizatorii evenimentului: Am vrut să le facem ziua mai bună călătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul a început în staţia de metrou Dristor 2 FOTO Facebook Florin Bădiţă
Evenimentul a început în staţia de metrou Dristor 2 FOTO Facebook Florin Bădiţă

Astăzi, în jurul orei 10.00, zeci de bucureşteni au jucat X şi 0 cu un necunoscut din metrou. Evenimentul a fost organizat de reprezentanţii Grupului Nefiresc, cei care au pus la cale şi evenimentul în cadrul căruia bucureştenii au circulat cu metroul purtând doar lenjerie intimă.

În jurul orei 10.00, cei care fac parte din Grupul Nefiresc s-au urcat într-un metrou înarmaţi cu cartonaşe şi creioane, îndemnându-i pe călători să joace X şi 0, tranformându-şi astfel ziua în una mult mai bună. „Au fost opt voluntari (n.r. din Grupul Nefiresc). Ne-am urcat în metrou şi am legat de o bară afişe, cartonaşe şi creioane. Unii au fost apatice, alţii zâmbeau, în timp ce unii au început să joace X şi 0. A fost fain, scopul evenimentului a fost să le facem oamenilor lunea mai bună“, spune Florin Bădiţă, organizatorul evenimentului. 

Statui umane în Piaţa Unirii

Zeci de bucureşteni s-au adunat săptămâna trecută în staţia de metrou Piaţa Unirii din Capitală, acolo unde timp de câteva minute au „îngheţat“. Concret, a fost vorba despre un flashmob în timpul căruia tinerii au rămas nemişcaţi minute bune, imitând nişte statui.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Frozen la Bucureşti. Zeci de oameni s-au transformat în statui în staţia de metrou Piaţa Unirii din Capitală

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite