articolul anterior articolul urmator

Bucureştenii se pot plimba cu bicicleta prin Parcul Natural Văcăreşti. Cum arată primul traseu de cicloturism

4
29 Aug 2017 13:22:00
Autor: Elena Deacu

4 Comentarii

Quiet Guy
29.08.2017, 19:32:16

Am o intrebare: exista pista amenajata pentru mers, alergat?

+1 (1 vot)
alexandrovici mihail
30.08.2017, 09:35:59

Nu, prietene....Nici traseul pentru biciclisti nu este amenajat ca pista. Si nici nu ar trebui sa fie pentru ca ar strica din farmecul salbatic al acestui loc cu adevarat unic. Poti alerga linistit cu incaltaminte adaptata alergatului pe teren accidentat, dar, ca si in cazul mersului pe bicicleta este recomandat sa ai asupra ta un dog chaser. Nu sunt multi caini fara stapan, dar paza buna trece primejdia rea, Cel mai bun loc pentru alergat este pe dig.

+1 (1 vot)
Quiet Guy
30.08.2017, 18:18:05

alexandrovici mihail Multumesc mult pentru raspuns, obisnuiesc sa alerg intr-un parc national cu incaltaminte adaptata pentru acest mediu (mediu accidentat cum spuneti dvs) dar aici nu sunt ciini fara stapin si nici animale periculoase pentru om gen lup, urs, coyot. Ma gindeam cind vin in Romania sa alerg in acesta parc. De exemplu, am facut citeva trasee in Bucuresti. 1. Parcul Plumbuita - Parcul Circului - Sosea Stefan cel Mare - Calea Floreasca - Barbu Vacarescu - Bd. Lacul Tei - Parcul Plumbuita. 2. Parcul Plumbuita - bd. Lacul Tei - Barbu Vacarescu - Calea Floreasca - Calea Dorobanti - tur in jurul Parcului Herestrau.

+1 (1 vot)
alexandrovici mihail
1.09.2017, 09:46:25

Quiet Guy Dragul meu, in primul rand, suntem prieteni, as putea zice ca impartasim anumite puncte de vedere si nu este cazul sa mi te adresezi cu acel "dvs". Eu te sfatuiesc sa las la o parte ideea de a alerga pe Bulevarde in Bucuresti. Lasand la o parte faptul ca risti sa respiri un aer foarte poluat, pe trotuare sunt parcate masini si ai tot felul de onstacole. Daca vrei sa ncerci totusi eu iti recomans Bd Aviatorilor si, Bd Kiseleff , sunt inverzite iar trotuarele nu sunt foarte circulate. Stefan cel Mare si Dorobantii sunt ingrozitor de aglomerate. Iti doresc succes si te felicit pentru conditia fizica!