Bucureştenii vor putea serba ziua de 1 Mai printr-un spectacol al Circului Național din China, o premieră pentru România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circul Naţional din China va susţine în prima zi a lunii mai, în premieră pentru ţara noastră, un spectacol la Sala Palatului.

“Legenda vie va cuceri Sala Palatului din București prin acrobații dincolo de limite, executate de artiștii care au stabilit un etalon în domeniu. Marți, 1 mai, ora 20.00, românii vor avea ocazia să sărbătorească ziua muncii printr-o reprezentație spectaculoasă care le va întări credința în miracole”, afirmă organizatorii.

Potrivit acestora, printre circanţii chinezi, care sunt cunoscuţie pentru abilităţile lor de gimnaşti, se numără artiști reputați, personalități din operă și actori faimoși, care garantează formula pentru un spectacol original și inconfundabil. “Cu o tradiție de peste 12 ani, arta din Estul Îndepărtat își face loc în continentul european, surprinzând milioane de spectatori prin arta care învăluie acest eveniment incredibil”, mai spun organizatorii.

Recuzita Circului nu face apel la clovni sau animale, punându-se accent pe gimnastica și echilibristica ce demonstrează comuniunea completă dintre corp și spirit.

Evenimentul este organizat de Christian Rätscher Veranstaltungsmanagement, cu sprijinul Casei Româno-Chineze și al Asociației Culturale Teocta.

Biletele se pot procura prin Eventim, la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe http://www.eventim.ro/. Preţurile biletelor sunt de 100 de lei pentru categoria a IV-a, 150 de lei pentru categoria a III-a, 200 de lei pentru categoria a II-a, 250 de lei pentru categoria I şi 300 de pe lei pentru categoria VIP.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite