Moarte suspectă în Bucureşti. O tânără care venise acasă la iubitul ei a căzut de la etajul opt. Vecinii exclud sinuciderea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără a murit, vineri noapte, după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc situat pe Strada Câmpia Libertăţii din Sectorul 3 al Capitalei. Femeia venise acasă la iubitul ei, iar din primele informaţii s-a constatat că ar fi căzut de la geamul de pe casa scării.

O femeie în vârstă de 30 de ani a murit, vineri noapte, după ce a căzut de la etajul opt, de pe geamul unei scări de bloc. Imobilul este situat pe Strada Câmpia Libertăţii, din Sectorul 3 al Capitalei. Femeia venise în vizită la iubitul ei, iar vecinii au declarat, pentru Realitatea TV, că este puţin probabil să fie vorba despre o sinucidere. Oamenii spun că tinerei i-ar fi trebuit multă putere pentru a ajunge la pervazul geamului, astfel încât să se arunce în gol.

Corpul neînsufleţit al tinerei a fost dus pentru autopsie la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Pe aceeaşi temă:

Un bărbat a vrut să se spânzure de un parapet de la baza Dealului Melcilor după ce l-a părăsit nevasta

FOTO A plecat de la Turnu Măgurele pentru a se sinucide la Brăila. Tentativa ei de a se arunca în Dunăre a fost oprită de Poliţie

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite