Bucureşti: Învaţă să schiezi pe simulator de 3.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atracţia târgului de la Băneasa Shopping City este dispozitivul care te ajută să faci slalom pe pârtie. La Snow Show găsiţi produse specifice schiului şi snow-boardului, dar şi costume, patine sau accesorii extravagante pentru pasionaţi.

Expozanţii au venit din Braşov, Baia Mare, Cluj, Timişoara, Gheorghieni. Primul simulator pentru schi a fost adus în România de firma Running Shop. „Dispozitivul este adus din Austria şi este bun atât pentru menţinerea condiţiei fizice, cât mai ales pentru corectarea mişcărilor şi pentru ritm“, a spus Ştefan Livadariu, administratorul firmei importatoare în România. Aproximativ 100 de produse de acest fel au fost vândute deja în România la preţul de 3.000 de lei.

Daniel Teodorescu a încercat simulator şi a fost primul care s-a ales şi cu o căzătură zdravănă. „Pentru mine este ciudat să schiez aşa. Prefer schiurile, dar această maşinărie este bună pentru antrenament în timpul verii, când nu ai zăpadă naturală“, a spus tănărul.

Produsul se reglează în funcţie de greutatea fiecăruia. Astfel, pe simulator pot urca copii cu greutatea de 20 de kilograme, dar şi adulţi cu 120 de kilograme, a precizat Livadariu. Simulatorul se poate comanda online atât de la firma din România, dar şi direct de la producătorul din Austria.

Reduceri de 12% pentru accesorii

La mallul din Băneasa mai puteţi cumpăra cele mai moderne echipamente pentru schi şi snow-board. Cea mai scumpă placă, Prolight, de la firma Flava Shop costă 2.700 de lei, iar cel mai ieftin produs este o pereche de căşti audio de 100 de lei.

Dacă schiurile vechi nu vă mai plac, la standul Dominorum găsiţi schiuri eleveţiene marca Mouvement la preţuri între 890 şi 2.500 de lei, beţe de 140 de lei şi legături de 490 de lei.

De asemenea, la târg vă puteţi dota maşina cu un portbagaj pentru schiuri de 170 de euro, de la Roof Rack Land. Firma oferă 12% discount pe perioada expoziţiei cu vânzare.

În această după-amiază, vizitatorii vor arde calorii şi se vor antrena pe o rampă cu zăpadă artificială lungă de 4,5 metri, cu unghi de 33 de grade, amplasată în faţa galeriei comerciale din nordul Capitalei. 

Evenimentul de snowboard este organizat de H2O, împreună cu Avanz Fairs & Events şi Băneasa Shopping City. Pentru a se duela pe pârtia artificială, riderii experimentaţi şi amatorii sunt aşteptaţi de astăzi până duminică, între orele 16.00 şi 21.00. Intrarea este liberă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite