Bucureşti: Amelia Antoniu rămâne internată pentru tratarea pneumoniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii susţin că starea de sănătate a prim-solistei Teatrului de Operetă este mai bună acum, iar durerile au cedat. Ea va avea nevoie de tratament pentru aproximativ o săptămână.

Soprana Amelia Antoniu, din nou internată în stare gravă

 Soprana Amelia Antoniu are pneumonie

„Acum se simte mai bine. Mănâncă şi nu mai are febră. Şi durerile de spate au cedat. Medici au spus că tratamentul în spital ar dura cinci -şase zile“, a spus Niculae Gameţ, soţul prim-solistei Teatrului Naţional de Operetă, citat de Mediafax.

Amelia Antoniu a fost internată, vineri dimineaţă, în Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş“ din Capitală, după ce artista a făcut febră 39 de grade şi acuza dureri de spate, de rinichi şi de plămâni.

Medicii i-au făcut radiografii şi i-au recoltat sânge pentru analize în urma cărora s-a stabilit că artista are penumonie.

„Pacienta a primit un tratament foarte puternic în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), care conţinea trei antibiotice. Deşi analizele făcute sub antibiotic au arătat că nu mai există infecţia, aceasta poate reapărea, întrucât unul dintre microbi este rezistent la antibiotice sau chiar nu reacţionează la tratament. Trebuie să fim rezervaţi după un şoc septic. Vom repeta analizele", au explicat specialiştii din Spitalul „Victor Babeş“, potrivit sursei citate.

Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă, în comă în urma unei infecţii contractate în spital

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite