Bucureşti-Berlin, fără escală: Lufthansa va opera noile zboruri directe. Vezi de când!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania aeriană Lufthansa va opera noile zboruri directe Bucureşti-Berlin, în cadrul unui amplu program de extindere a destinaţiilor, în valoare de peste 60 de milioane de euro, şi în cadrul căruia vor fi incluse în total 39 de destinaţii europene, se arată într-un comunicat, citat de Agerpres.

Astfel, începând cu 3 iunie, zborurile Bucureşti-Berlin vor fi operate de patru ori pe săptămână, cu avioane Airbus 320 şi 319 nu mai vechi de doi ani.

De asemenea, partenerii Lufthansa Group şi Star Alliance le vor oferi pasagerilor 50 de destinaţii în Europa şi în sudul Mediteranei. "Lufthansa investeşte în Berlin deoarece credem într-o dezvoltare dinamică a capitalei şi a pieţei aeronautice de aici", a declarat Christoph Franz, director general executiv Deutsche Lufthansa AG pentru sursa citată.

S-au înregistrat deja reacţii pozitive în rândul clienţilor dornici să folosească noua rută. Patrick Artiel, general manager Lufthansa România şi Moldova, a menţionat, pentru aceeaşi sursă, că numărul rezervărilor făcute deja de pasagerii români este foarte promiţător.

"Din ce în ce mai mulţi pasageri doresc să viziteze Berlinul, atât în interes de afaceri, cât şi pentru vacanţe. Suntem foarte încântaţi de evoluţia cotei de piaţă pe acest segment", a precizat Artiel.

"Odată cu deschiderea noului aeroport din Berlin, vom avea curse spre Bucureşti şi, astfel, alături de Germanwings (divizia low-cost a Lufthansa - n.r.), vom deveni singura companie care are zboruri directe pe această rută. Am ales Bucureştiul şi nu alt oraş din regiune pentru că vedem un potenţial mare pentru traficul dintre cele două oraşe", declara anul trecut directorul general al Lufthansa pentru Europa Centrală şi de Est, Ofer Kisch.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite