Bucureşti: Maşini tunate la alegere: Trabant versus Dodge Viper

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de cai putere au venit şi astăzi la Romexpo la evenimentul auto 4 Tuning Days. Vizitatorii au profitat de ziua liberă şi s-au oprit la complexul expoziţional ca să privească şi să fotografieze ultimele creaţii auto modificate tehnic şi fetele îmbrăcate sumar.

Curioşii s-au adunat în această dimineaţă înainte de deschiderea expoziţiei şi au păzit uşile de la intrarea în Cupola Centrală unde erau expuse cele peste 200 de maşini participante la evenimentul auto al anului, 4 Tuning Days.

Ei s-au înghesuit să plătească biletul de intrare de 20 de lei, astfel încât să ajungă cât mai repede la maşini şi la hostese. Chiar dacă organizatorii încă lustruiau autovehiculele cu sute de cai putere, vizitatorii nu au ţinut cont de nimic şi au fotografiat fiecare maşină care li s-a părut ieşită din comun.

Chiar şi un Matiz, un Logan şi un Trabant tunat i-au făcut pe pasionaţii de maşini să stea în loc ca să privească atent detaliile tehnice şi noua înfăţişare a maşinii, atât interioară cât şi exterioară. „Indiferent de condiţiile economice, există un număr de oameni pentru care modificările maşinii reprezintă principalul scop în viaţă“, a declarat organizatorul evenimentului ato, Graţian Sonu.

„Am un Golf 5 pe care l-am modificat la un atelier auto unde lucrez. M-au ajutat şi câţiva prieteni care au aceeaşi pasiune. Sunt atras de caii putere şi sper ca la anul să mă pot înscrie şi eu la campionat“, a spus Andrei din Bucureşti.  Cătălin din Craiova nu a ratat niciuna dintre ediţiile evenimentului auto. „Am fost şi anul trecut când mi s-a părut chiar mai spectaculos. Probabil din cauza crizei, expoziţia este mai săracă“, a spus tânărul, care se declară un împătimit al întrecerilor de maşini.

Un spectator a fost rănit

Atmosfera de la expoziţia auto a fost la fel de încinsă ca şi ieri, când fetele fumoase au luat ochii împătimiţilor de maşini. Asta chiar dacă prima zi a evenimentului s-a terminat brusc după accidentarea unui spectator care se afla la antrenamentele de tuning şi drift de la Romexpo. Tânărul de 25 de ani a fost accidentat de o maşină care a intrat în gardul de protecţie. El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca unde a rămas internat cu fractură la un picior.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite