Bucureşti: Meniuri de 5 stele pentru noaptea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelurile de lux din Capitală îi îmbie pe petrecăreţii bucureşteni cu tot felul de bunătăţi pentru noaptea dintre ani

Unul dintre hotelurile care au pregătit petreceri festive pentru noaptea dintre ani este Athénée Palace Hilton. Bucureştenii care vor să-şi petreacă Revelionul aici sunt invitaţi la „Balul Veneţian“, organizat în salonul „Le Diplomat“.

Homar pe gheaţă cu maioneză şi şofran, ficat de raţă cu chutney de pere şi migdale, antricot de vită în crustă de sare de mare şi ierburi cu sos bearnaise, ciocolată amăruie şi trufe cu whisky sunt doar câteva dintre felurile pe care le puteţi savura înainte de trecerea în noul an. Clienţii trebuie să scoată din buzunar 890 de lei, acest preţ incluzând bufetul şi băuturile, dar şi muzica live asigurată de Jukebox Band.

Cod negru de Alaska, la Hotel Marriott
Şi Hotelul Marriott a pregătit o ofertă pentru noaptea dintre ani. Petrecerile vor avea loc în patru dintre restaurantele hotelului, respectiv Grand Ballroom, Cupola, Cucina şi Champions.

Preţul meniului pentru masa festivă este de 920 lei de persoană. În lista cu felurile de mâncare se regăsesc numai delicatese, cum ar fi pulpe de iepure, salată de picioare de crab, tartar de sturion afumat, cod negru de Alaska şi cotlet de căprioară. Preparatele culinare vor fi pregătite special de către bucătarul-şef Nicolae Lică. Acesta profesează în cadrul hotelului Marriott de aproape 10 ani.

O altă ofertă pentru Revelion vine de la Carol Parc Hotel. Clienţii vor beneficia de o recepţie de Revelion care va include în meniu Punch Kir Carol, caviar şi căpşuni, triunghiuri cu cremă de Gorgonzzola şi chilli, canapele cu somon afumat şi brânză proaspătă. Felul principal include filet de vită Royal cu ficat de gâscă, flambat în Martell VSOP, Pommes Dauphin au Camembert, fasole verde haricot vert şi vin roşu Mouton Cadet Medoc. La desert, puteţi servi mousse de ciocolată neagră şi Cognac pe oglindă din portocale în sos de fructe de pădure.

Dineul de Revelion se va desfăşura în cele două săli ale Restaurantului Poem, începând cu ora 20.30. Meniul pentru o persoană costă 980 lei în Sala Oglinzilor şi 1.255 lei pentru petrecerea care se desfăşoară în Salonul Princiar.

Miel de Noua Zeelandă la grătar
Bucătarul şef de origine italiană de la InterContinental, Andrea Aiudi, le va pregăti oaspeţilor din noaptea de Revelion un „meniu norocos“, inspirat din cele mai renumite bucătării ale lumii. Petrecerea va avea loc în Sala Fortuna, aflată la etajul 21 al hotelului.



Pentru a putea savura bunăţile pregătite special pentru ultima noapte din an va trebui să scoateţi din buzunar 950 de lei, băuturile fiind incluse. Meniul include miel de Noua Zeelandă la grătar cu cimbru, miez de anghinare în sos de parmezan, ciuperci cu ulei de trufe, andive şi salată de raţă afumată cu seminţe de pin şi caise uscate.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite