Bucureşti: Poliţistul-criminal căuta un inel de logodnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fina poliţistului a povestit pentru „Adevărul“ că Georgian îşi dorea să o ceară în căsătorie pe Gina. Agentul de la Secţia 12 care şi-a executat fosta iubită, iar apoi s-a sinucis cu arma din dotare, vroia să trăiască până la bătrâneţi alături de fată.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Georgian şi Gina s-au cunoscut în urmă cu patru ani, în satul bunicilor lor din Luciu, judeţul Buzău, şi s-au iubit până în noiembrie, când el a aflat, într-o seară, că ea şi-a făcut un amant.

Mădălina, fina de 19 ani a poliţistului Georgian Ilie şi una dintre puţinele persoane în faţa căreia acesta îşi deschidea sufletul, ne-a povestit despre tragica poveste de dragoste dintre poliţist şi Gina Bănică (23 de ani).

„Ea a fost motivul pentru care Georgian s-a mutat din Braşov în Bucureşti, în 2007. Au avut o relaţie superbă până în urmă cu o lună şi ceva, când Georgian a descoperit, în telefonul Ginei, mai multe SMS-uri din care reieşea că ea îşi făcuse un alt iubit. Atunci s-au despărţit. Fără ceartă, fără scandal“, povesteşte fina criminalului.

„A fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut, dar suferea foarte mult în ultimul timp din cauza ei. Slăbise, se schimbase, era de nerecunoscut. Mi-a trimis mai multe SMS-uri în ultima săptămână în care îmi spunea că suferă ca un câine“, îşi aminteşte Mădălina printre lacrimi.

Avea planuri mari
Chiar dacă i-a venit foarte greu să accepte faptul că Gina îl înşela, Georgian a trecut peste acest lucru şi, în ultimele zile, îşi pusese în cap să se împace cu fosta iubită. „Mi-a spus că vroia să o ceară în căsătorie şi că vroia să-şi petreacă toată viaţa alături de ea.

Nici acum nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat“, a mai adăugat Mădălina. Ana, o altă amică a lui Georgian, ne-a mărturisit că ştia că acesta căuta un inel de logodnă. „Nu ştiu dacă a mai apucat să-l cumpere“, ne-a spus aceasta.

„Faţă de om trădat în dragoste“
Georgian şi-a consumat durerea mai mult în singurătate. N-a lăsat să se vadă că suferă decât printre prietenii foarte apropiaţi. De altfel, colegii săi de la Sindicatul Diamantul, cu care se întâlnea săptămânal la fotbal, ne-au spus că Georgian s-a declarat chiar relaxat când a rupt relaţia cu Gina.

ingurul loc unde tânărul a lăsat să se înţeleagă, printre rânduri, drama pe care o trăia a fost contul său de pe platforma de socializare Hi5. „Niciodată să nu ai încredere deplină în femei“, „Nu poţi schimba trecutul, dar poţi nenoroci un prezent liniştit“ sau „Faţă de om trădat în dragoste“ sunt doar câteva dintre mesajele pe care tânărul le-a transmis amicilor pe internet cu câteva zile înainte de a comite sângeroasa faptă.

Profil de ucigaş
Psihologul criminalist Tudorel Butoi a analizat, pentru „Adevărul“, personalitatea agentului Georgian Mădălin Ilie (25 de ani). „Un tânăr dezechilibrat, labil psihic, care nu a reuşit să împace viaţa personală cu presiunile meseriei de poliţist. Era o bombă cu ceas, dădea semnale că era la un pas să comită un gest tragic.

Un om care îşi ţinea ascunse problemele şi care a ales cea mai tembelă şi mai păguboasă soluţie pentru a le rezolva. Omorându-şi partenera şi sinucigându-se a îndurerat două familii şi pe colegii săi, care-şi puseseră încrederea în el. Nu ar fi trebuit să ajungă în Poliţie!“, a declarat Butoi. 


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite