Bucureşti: Taximetrist împuşcat în timpul unui scandal în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist s-a luat la ceartă cu un bucureştean care i-a blocat calea pe strada Austrului. În momentul în care mai mulţi colegi au venit în ajutorul şoferului de taxi, conducătorul scandalagiu a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a tras cinci focuri.

Incidentul s-a petrecut azi-noapte în jurul orei 1.00. Un taximetrist de la firma „Mondial“ a primit o comandă prin staţie pentru o adresă din sectorul 2. Când a ajuns pe strada Austrului, a fost blocat de un individ cu un BMW cu geamuri fumurii care staţiona pe mijlocul drumului.

Şoferul de taxi i-a spus să se dea la o parte, dar conducătorul maşinii nu a vrut. Cei doi au început să se certe, iar taximetristul şi-a chemat în ajutor, prin staţie, colegii, pentru situaţia în care lucrurile ar lua o întorsătură nefastă. Şi a intuit bine pentru că cearta a degenerat în bătaie în toată regula.

Între timp, au sosit peste zece taximetrişti de la firma „Mondial“ care au vrut să sară în ajutorul colegului aflat la ananghie, dar conducătorul scandalagiu a scos un pistol cu bile de cauciuc.

„Colegu’ ne-a chemat pentru că avea nevoie de ajutor. Ne-a spus că cineva i-a blocat drumul şi noi am venit să vedem despre ce este vorba“, a spus Sorin Ştefănescu, taximetrist la „Mondial“.

Conducătorul BMW-ului a fost identificat

Agresorul a tras cinci focuri înspre taximetrişti, iar unul dintre ele l-a nimerit pe un şofer în buză. Văzând că şoferul devine periculos, şoferii de la „Mondial“ au chemat poliţia.

Agenţii de la Secţia 8 au ajuns în câteva minute la faţa locului, dar şoferul BMW-ului deja dispăruse. Taximetristul rănit a fost dus la spital unde a primit îngrijiri medicale.

„Probabil că s-a speriat când ne-a văzut şi de aceea a început să tragă în noi“, a declarat Marius Ştefan, taximetristul rănit.

„Conducătorul BMW-ului a fost identificat pentru că ştiam numărul de înmatriculare. Urmează să fie adus la secţie. Rudele lui susţin că este plecat în provincie şi că nu este vinovat de cele întâmplate. Ei spun că taximetriştii au tras cu pistolul. Oricum, toţi cei implicaţi în conflict vor fi cercetaţi pentru ultraj împotriva bunelor moravuri“, a declarat pentru „Adevărul de Seară“, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite