Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Bucureştiul, acoperit de zăpadă şi ger. Peste 300 de utilaje curăţă străzile Capitalei

0
7 Feb 2015 11:56:52
Autor: Cristina Răduţă
Sute de utilaje de deszăpezire curăţă străzile Bucureştiului FOTO Primăria Sectorului 1
Sute de utilaje de deszăpezire curăţă străzile Bucureştiului FOTO Primăria Sectorului 1

Imediat după ce meteorologii au anunţat că în Bucureşti o să viscolească puternic, reprezentanţii Primăriei Capitalei s-au pregătit să intervină. Astfel, peste 300 de utilaje lucrează la foc continuu pentru a înlătura stratul gros de zăpadă de pe arterele Bucureştiului.

„În cadrul acţiunii de control desfăşurată în noaptea de 06-07.02.2015, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Control au constatat că la nivelul municipiului Bucureşti, operatorii de salubritate responsabili cu punerea în aplicare a Programului de deszăpezire şi combatere polei au acţionat în mai multe rânduri prin pluguire şi împrăştiere de material antiderapant, atât pe arterele principale cât şi pe cele de legătură, cu prioritate în zona rampelor, pantelor, podurilor, pasajelor şi în zona spitalelor şi a staţiilor de salvare“, anunţă reprezentanţii municipalităţii.

De asemenea, operatorii de salubritate şi reprezentanţii RATB au acţionat, pe timpul nopţii, cu operatori manuali la degajarea zăpezii din staţiile RATB, refugiile de tramvai şi din zona trecerilor de pietoni.

Acţiunile de împrăştiere de material antiterapant, atât pe arterele principale, cât şi pe arterele laterale, precum şi operaţiunile de degajare a zăpezii din staţiile RATB şi din zona trecerilor de pietoni vor continua şi astăzi.

La ora 7.00, arterele principale şi cele de legătură erau pluguite, iar o mare parte dintre ele erau la negru, traficul auto desfăşurându-se în condiţii de iarnă. Pe timpul nopţii, operatorii au acţionat cu 321 de utilaje, după cum urmează (raportare realizata la ora 05.00):

Sectorul 1: - 76 utilaje

Sectorul 2: - 60 utilaje

Sectorul 3: - 59 utilaje

Sectorul 4: - 41 utilaje

Sectorul 5: - 37 utilaje

Sectorul 6: - 48 utilaje


Pe aceeaşi temă:

În plin viscol, bucureştenii din sectoarele 4 şi 5 au rămas fără apă caldă şi căldură. RADET: „Se va rezolva până la 10.30“
 
 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările