Cadavrul unei femei de 92 de ani a fost dezgropat şi violat în cimitirul Chitila. Bătrâna fusese înhumată de două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O bătrână a fost dezgropată la câteva zile de la înmormântare şi violată. FOTO Click.ro
O bătrână a fost dezgropată la câteva zile de la înmormântare şi violată. FOTO Click.ro

Groparii Cimitirului Chitila, localitate situată în vecinătatea Bucureştiului, au alertat Poliţia în legătură cu o descoperire macabră: cadavrul unei femei pe care o îngropaseră cu două zile mai devreme a fost găsit dezgropat şi prezenta urme de viol.

Muncitorii cimitirului au descoperit cadavrul profanat în cursul zilei de luni, 18 aprilie. Femeia se numea Maria Stan, o bătrână de 92 de ani care fusese înmormântată în cursul zilei de sâmbătă, 16 aprilie. În prima fază, l-au chemat pe preotul bisericii din localitatea Chitila. 

„Nu am putut să mă uit decât câteva secunde, că am probleme cu inima. Aşa ceva este de neimaginat. Să ne ferească Dumnezeu!”, a relatat părintele Mihai. 

Angajaţii cimitirului nu-şi explică de ce a fost profanat mormântul nonagenarei. Trupul femeii a fost ridicat de oficialii IML, în vederea efectuării necropsiei. În acelaşi timp, Poliţia investighează cazul grav de profanare de morminte.

Fiul vitreg al victimei, în vârstă de 70 de ani, s-a arătat indiferent faţă de descoperirea făcută la mormântul mamei sale: „Sunt alte lucruri mai importante în ţara asta. De ălea ar trebui să scrieţi. Ce treabă am eu cu cazul ăsta? Am fost la înmormântare sâmbătă, restul nu mai e treaba mea. Nu a venit poliţia aici, ce să caute? Nu ştiu nimic, nu am ce să le spun”, a declarat Puiu Gherasi, pentru reporterii Click!.

Ştirea integrală pe Click.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite