CAESAR Luxury Summit, cel mai important eveniment de pe piața luxului din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai important eveniment de pe piața luxului din România, prima ediție a CAESAR Luxury Summit, va avea loc pe 15 noiembrie, la Hotelul JW Marriott din București.

Prima ediție CAESAR Luxury Summit marchează o premieră în industria luxului din România, dar și din Europa Centrală și de Est. Evenimentul respectă formatul și standardele celor două summit-uri mondiale majore, organizate de Financial Times (FT) și de International Herald Tribune (IHT), congrese de referință în acest domeniu. La CAESAR Luxury Summit vor fi prezenți vice-președinți ai diferitori companii din domeniul luxului, directori regionali, și alți specialiști din mediul luxului.

Referindu-se la CAESAR Luxury Summit 2012, Dan Vardie - Președintele companiei Automedia, fondatorul revistei CAESAR și gazda evenimentului - declară: „Diferența între CAESAR Luxury Summit și alte evenimente din domeniul luxului organizate în țara noastră este clară. CAESAR Luxury Summit aduce în România exact personalitățile din vârful unei companii de talie mondială. Somități care iau zilnic decizii menite a influența evoluția afacerii, persoane ce acționează decisiv și care au un o experiență remarcabilă în domeniu, un trecut ce poate fi dovedit prin cifre concrete. Din acest punct de vedere, CAESAR Luxury Summit este mult mai relevant decât restul evenimentelor organizate până acum în industria luxului din România‟.

"Nu este deloc ușor să aduci la București un CEO de calibru mondial, implicat activ în afacerea pe care o conduce, chiar și pentru 24 de ore. Noi facem însă acest lucru încă de la prima ediție a Premiilor CAESAR, primul eveniment black-tie din țara noastră, și ne mândrim că în ultimii 6 ani am adus în România nume cu greutate precum Fabrizio Giugiaro (designer auto), Walter Lange (fondatorul Lange Uhren GmbH, industria orologeră de lux), Stephan Winklemann (CEO-ul Lamborghini Automobili), Daniele de Winter (cosmetice de lux), Giorgio Andrea Grassi Damiani (VP Damiani Jewelry), Jean Claude Biver (CEO Hublot), Franco Beretta sau Torquhil Ian Campbell, al 13-lea Duce de Argyll. Vom continua să facem acest lucru și la edițiile viitoare CAESAR Luxury Summit", afirmă Dan Vardie.


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite