Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Cale de acces la o staţie de metrou din Capitală, închisă timp de câteva zile

0
13 May 2021 14:27:19
Autor: Cristina Morozan
Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzator şi delimitată cu bandă de semnalizare pentru direcţionarea accesului publicului călător FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzator şi delimitată cu bandă de semnalizare pentru direcţionarea accesului publicului călător FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Traficul pietonal la accesul A (fără copertină) al staţiei de metrou Mihai Bravu va fi închis timp de câteva zile, pentru a se putea desfăşura lucrările de decopertare a pardoselilor existente şi de montare a noilor placaje de granit, a anunţat, joi, Metrorex.

„Metrorex informează că, în perioada 14– 16 mai (vineri, sâmbată şi duminică), la staţia de metrou Mihai Bravu, situată pe Magistrala 1, se vor realiza lucrări de refacere a finisajelor accesului A (ieşirea spre şos. Mihai Bravu). Aceste lucrări presupun decopertarea pardoselilor existente si pregătirea stratului suport pentru montarea de noi placaje de granit, potrivit unui comunicat al companiei.

Astfel, pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi pentru siguranţa călătorilor, traficul pietonal la accesul A (fără copertină) al staţiei de metrou Mihai Bravu va fi închis.

Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzator şi delimitată cu bandă de semnalizare pentru direcţionarea accesului publicului călător”, mai precizează reprezentanţii Metrorex.

Aceste lucrări se înscriu într-un program ce vizează refacerea finisajelor accesurilor anumitor staţii de metrou care de-a lungul timpului au suferit deteriorări. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările