Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Carosabil surpat în Capitală, la nici 100 de metri de o staţie de metrou proaspăt inaugurată. Traficul a fost restricţionat

0
2 Dec 2020 15:02:51
Autor: Cristina Morozan
Foto: Digi 24.
Foto: Digi 24.

Poliţiştii rutieri au anunţat că traficul auto este restricţionat temporar pe şoseaua Panduri, în Sectorul 5 al Capitalei, pe segmentul de drum cuprins între strada Dr. Dumitru Bagdasar şi bulevardul Geniului, după ce s-a surpat o parte a părţii carosabile. Se circulă greu, iar pietonii au fost avertizaţi să nu treacă prin zonă.

Surparea s-a produs chiar în apropierea staţiei de metrou Academia Militară, la nici 100 de m de staţia de metrou. La faţa locului se află municitorii care încearcă să acopere craterul format. Iniţial a fost doar o groapă de exterior, dar pământul a început să se lase în urma intervenţiei muncitorilor, potrivit DIGI 24.

“Începând cu ora 10,00, Brigada Rutieră a fost informată de administratorul drumului cu privire la faptul că pe şoseaua Panduri, segmentul de drum cuprins între strada Dr. Dumitru Bagdasar şi bulevardul Geniului, sensul de deplasare către strada Răzoare, s-a produs o surpare/tasare a părţii carosabile.  arată Biroul de presă al Brigăzii Rutiere, potrivit Agerpres.
 
Administratorul drumului împreună cu deţinătorii de reţele edilitare vor aplica restricţii de circulaţie etapizat, în funcţie de complexitatea şi gravitatea situaţiei, de la blocarea unui benzi până la blocarea în totalitate a sensului de deplasare.
 
„Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri” potrivit sursei citate.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările