Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Cartierul Baicului, modernizat cu milioane de euro din fonduri europene

0
24 Oct 2013 19:56:12
Autor: Ionut Ungureanu
Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, este unul dintre primarii care a atras cele mai multe fonduri europene din ţară FOTO Adevărul
Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, este unul dintre primarii care a atras cele mai multe fonduri europene din ţară FOTO Adevărul

Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, a accesat fonduri europene în valoare de 3.885.656 euro, cu care a finalizat anul acesta modernizarea a 24 de străzi din cartierul Baicului, anunţă administraţia locală într-un comunicat de presă.

Înaine de a fi reabilitate, străzile erau numai din pământ şi nu aveau utilităţi. Potrivit sursei citate, din bugetul propriu al Primăriei Sectorului 2, au fost introduse reţele de apă şi canalizare pe toate cele 24 de străzi, după care au fost accesate fonduri europene pentru asfaltarea lor şi construirea de trotuare.

Tot pentru modernizarea cartierului Baicului, Primăria Sectorului 2 a accesat fonduri europene pentru amenajarea arhitecturală şi peisagistică, precum şi pentru montarea unui sistem cu 47 de camere de supraveghere video pentru prevenirea criminalităţii.

   
         

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii