Cât va plăti Primăria Sectorul 3 unei firme care oferă servicii privind gestionarea lichidităţilor financiare pentru programe de investiţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Negoiţă FOTO Adevărul
Robert Negoiţă FOTO Adevărul

Primăria Sectorului  3 a atribuit firmei TUD Business Consulting SRL un contract de consultanţă pentru analiză economică şi gestiune financiară privind optimizarea şi gestionarea lichidităţilor financiare pentru programele de investiţii, pentru care urmează să plătească peste 1,75 milioane de euro fără TVA.

Potrivit unui anunţ de atribuire publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro, Primăria Sectorului 3 a contractat, prin licitaţie deschisă, firma TUD Business Consulting SRL, care o să ofere servicii privind optimizarea şi gestionarea lichidităţilor financiare pentru programele de investiţii ale administraţiei publice locale, scrie Mediafax.

Contractul, încheiat pentru o perioadă de patru ani, are o valoare totală finală de 7.725.500 de lei fără TVA (circa 1.755.000 de euro). Acordul cadru va avea în vedere revizuirea, din punct de vedere economico-financiar, structurii datoriei publice locale şi prezentarea soluţiilor tehnice aplicabile necesare structurării acestei datorii.
Firma care a reuşit să câştige licitaţia o să asiste la întocmirea documentaţiilor necesare contractelor de servicii bancare din perspectiva economico-financiară şi tehnică.

Totodată, aceasta va asigura asistenţa economico-financiară pentru realizarea rapoartelor aferente proiectelor cu asistenţă rambursabilă către instituţiile financiare europene partenere şi va realiza rapoarte de analiză economico-financiare trimestriale, semestriale, anuale asupra evoluţiei financiare curente a primăriei.

Contractul a fost atribuit la jumătatea lunii aprilie, iar la licitaţie au fost doi operatori economici care au depus oferte. În cele din urmă, societatea TUD Business Consulting SRL a avut oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.

TUD Business Consulting SRL este o societate înfiinţată în anul 2006, care are în domeniul de activitate consultanţă pentru afaceri şi management. Pe site-ul societăţii se arată că „misiunea“ acesteia este să degreveze „instituţiile publice şi instituţiile financiare de activităţile consumatoare de timp şi resurse, în beneficiul clienţilor lor“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite