Ce facem de Paşte în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcurile din Bucureşti, locuri potrivite pentru plimbări în ziua de Paşte FOTO Arhivă
Parcurile din Bucureşti, locuri potrivite pentru plimbări în ziua de Paşte FOTO Arhivă

Bucureştenii care vor să se distrez de Paşte sau să iasă la aer curat pot alege să se plimbe prin parcurile din Bucureşti sau să iasă la o plimbare prin pădurile din apropierea Bucureştiului. De asemenea, sunt deschise şi o mulţime de pub-urile din Centrul Vechi al Capitalei.

Cei care de Paşte vor să se relazexe şi să facă puţină mişcare pot alege parcurile din Bucureşti. Vremea se anunţă frumoasă de Paşte, iar parcurile din Capitală sunt ideale pentru cei care vor să se relaxeze pe o bancă la soare sau să facă puţină mişcare.  

Pădurile din apropierea Capitalei

De asemenea, cei care vor să iasă la un grătar la iarbă verde pot alege pădurile din apropierea Bucureştiului. Aici, puteţi să vă relaxaţi şi să faceţi un grătar. O altă variantă pentru cei care vor să facă grătar este Parcul Lumea Copiilor din Capitală, acolo unde Primăria Sectorului 4 a amenajat încă din 2009 o zonă destinată celor care vor să-şi petreacă câteva ore la un grătar.

gratare

Centrul Vechi al Bucureştiului

Cei care vor să se plimbe prin oraş pot alege Centrul Istoric, aici unde pot opta şi pentru o gustare sau ceva de băut. Cele mai multe pub-uri din centrul Bucureştiului sunt deschise şi de Paşte, fiind înfrumuseţate cu ajutorul iepuraşilor.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite