Ce faci dacă te afli la metrou și trebuie să mergi la toaletă? Află care este răspunsul autorităţilor la întrebarea de ce nu există wc-uri pe peron

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lipsa unor WC-uri publice unde miile de călători care merg zilnic cu metroul să se poate ducă este o problemă actuală. Recent, o bucureşteană a făcut o sesizare şi a cerut construcţia unor astfel de locuri, reprezentanţii Metrorex au dat din umeri. 

Femeia s-a plâns de lipsa unor toalete publice în staţiile de metrou şi a cerut autorităţilor explicaţii şi soluţii.

"Problema toaletelor este una de ordin constructiv, pentru care se caută, în continuare, soluţii întrucât acest aspect nu a fost luat în calcul la proiectarea metroului. Niciuna dintre staţiile de metrou de pe magistralele construite înainte de 1990 nu a avut prevăzute şi nu a dispus de spaţii care să poata fi amenajate ca grupuri sanitare. S-a reuşit totuşi amenajarea unor toalete, deschise publicului călător în staţiile Piaţa Victoriei 1 şi Piaţa Unirii 1, precum şi în toate staţiile recent date în folosinţă, precum Nicolae Grigorescu 2, 1 Decembrie, Nicolae Teclu şi Anghel Saligny", a răspuns conducerea Metrorex la sesizarea bucureştencei, citat de b365.realitatea.net.

Deci vina este în totalitate a proiectanţilor, adică a regimului comunist în frunte cu fostul dictator Nicoale Ceauşeascu. Cu toate astea însă, există garanţii că viitoarele staţii de metrou, atunci când vor fi gata, vor avea în dotare şi toalete publice ele făcând parte din proiectul iniţial.

Astfel, bucureştenii care vor călători pe ruta Drumul Taberei - Universitate şi cei care vor circula pe magistrala 6, care face legătura cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă Otopeni nu vor mai resimţi lipsa grupurilor sanitare.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite