Ce spune Poliţia Capitalei despre femeia care a fost agresată şi urcată cu forţa într-un autoturism, luni seară, în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politiahd

Poliţia Capitalei a transmis marţi un comunicat prin care detaliază incidentul care a fost semnalat luni seară de către o martoră: o femeie a fost urcată cu forţa în autoturism, de către doi bărbaţi, unul dintre ei fiind concubinul acesteia. Conform autorităţilor, victima nu a dorit să depună plângere.

O femeie a fost urcată cu forţa într-o maşină, în Sectorul 2 al Capitalei, poliţiştii fiind sesizaţi de un martor care a văzut întreaga scenă. Maşina şi persoanele implicate au fost depistate de poliţiştii de la secţia 18, dar victima nu doreşte să depună plângere.

”Ieri, 12 august 2019, la ora 22.10, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că a fost martor la momentul în care, în zona centrală a municipiului, o femeie a fost urcată cu forţa într-un autoturism. Cazul a fost preluat de Poliţia Sectorului 2, fiind direcţionate echipaje la faţa locului. În 12 minute (conform evidentelor electronice), pe baza datelor oferite de persoana care a sunat la 112, datele referitoare la autoturism au fost transmise către echipajele aflate în teren şi către unităţile de poliţie limitrofe municipiului”, a transmis, marţi, Poliţia capitalei.

Sursa citată a precizat că a fost stabilit parte din traseul autoturismului şi a fost identificat proprietarul acestuia, iar în urma discuţiilor cu deţinătorul autoturismului a fost stabilit şi utilizatorul acestuia.

”Cercetările au condus la identificarea persoanelor aflate în autoturism, atât a celor doi bărbaţi, cât şi a femeii. Cei în cauză au fost depistaţi de către poliţişti din cadrul Secţiei 18, de unde au fost preluaţi de cei care au în instrumentare cauza, având în vedere, că din cursul serii, cercetările au fost declanşate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au precizat că persoana implicată nu doreşte sa formuleze plângere cu privire la incidentul în care a fost implicată ea şi concubinul său.

Roxana Grosu a fost martora care a văzut cum o tânără era trasă de păr de un bărbat, care voia să o bage cu forţa într-un autoturism. Roxana a realizat o fotografie cu agresorul, iar acesta a ameninţat-o şi înjurat-o, având, la un moment dat, intenţia chiar să se îndrepte către ea. Individul a plecat, iar, apoi, în zonă au ajuns, cu întârziere, mai mulţi poliţişti şi jandarmi. Roxana a fost nevoită să repete de mai multe ori ceea ce s-a întâmplat, astfel că nu a mai putut să plece spre casă cu mijloacele de transport în comun.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite