Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Cea mai simplă reţetă pentru o salată boeuf delicioasă. De ce nu trebuie să puneţi carne de pui în preparatul-vedetă

9
10 Dec 2015 06:19:48
Autor: Cristina Răduţă
Salata de boeuf este nelipsită de pe masa românilor FOTO Ahivă
Salata de boeuf este nelipsită de pe masa românilor FOTO Ahivă

9 Comentarii

foarte atent
10.12.2015, 09:38:08

Daca citesti doar titlul intelegi ca e ceva rau daca pui carne de pui...gen toxic, sau interzis... Deci, ca sa fie clar: o negatie nu e echivalenta cu o afirmatie!!! Asa ca, titlul ar fi trebuit sa sune asa: De ce trebuie să puneţi carne de VITA...

+3 (3 voturi)
stan
10.12.2015, 16:49:00

A gresit , a vrut sa scrie : De ce nu e bine sa pui in salata boeuf carne de ziarist .... ul , agramat ! Semnele de punctuatie se pun dupa nevoi , ca in comunism .

+1 (1 vot)
cornel jurja
10.12.2015, 15:31:17

Este buna si cu piept de pui , si mai sanatoasa, fara prea mult colesterol.Eu o prefer fara gogosari in compozitie, cu morcovi mai multi si cartofi mai putini.Cam 0,5-0,7 kg. cartofi la 1 kg. de morcovi.Castravetii murati se pun dupa gust , in functie de cat dorest sa fie de acra si de cat de acri sunt castravetii Daca se folosesc castraveti murati de marime peste 9 cm recomand sa fie decojiti.Se mai poate pune la cantitatea de legume aratata cam 2-3 linguri de mazare din conserva.Cine vrea poate sa puna in compozitie si masline verzi taiate feliute cam tot 2-3 linguri, avand in vedere ca in acest caz sa se reduca cantitatea de sare.In compozitie se pune o lingura de mustar dulce sau clasic 3-4 linguri de maioneza de casa , piper si sare dupa gust. La sare trebuie atentie intrucat atat castravetii cat si maslinele contin sare.Dupa ce se pune pe un platou sau intr-un bol se acopera cu maioneza si se orneaza cu felii de gogosari rosii in otet, felioare sin fasii de castraveti murati, masline negre ,rondele de morcov fiert si verdeata ( optional) la ornare fiecare poate sa-si etaleze simtul artistic.

+3 (3 voturi)
aurora martin
10.12.2015, 19:38:12

Daca sunteți într-adevăr, domnul Jurja, deci bărbat, atunci trebuie să vă felicit din toată inima. Rețeta mea e diferită (de exemplu, eu pun și zarzavat alb și țelină, proporțional cu celelalte legume, nu pun prea mult morcov că-mi pare prea dulce și la fel ca dvs., pun puțini cartofi), dar nu asta are importanță, ci priceperea dvs. indiscutabilă. Și soțul meu se pricepe la bucătărie și mă ajută, așa că știu din proprie experiență că aveți o soție care vă iubește. Deci merită să bucătărești!

+2 (2 voturi)
Mioara Tanase
10.12.2015, 17:03:58

Comentariu considerat abuziv.