Cele mai bune idei de afaceri în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Idei de afaceri în Bucureşti. Din ce în ce mai mulţi oameni caută cele mai interesante idei de afaceri pe care le-ar putea dezvolta cu succes. În acest context, „Adevărul“ vă prezintă câteva idei care ar putea să vă conducă către o afacere profitabilă în Bucureşti.

Florin Jianu, fostul ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, spune că printre cele mai de succes afaceri din Bucureşti se numără cele în domeniul IT. Aici, putem include noile aplicaţii care apar şi care ar putea aduce profit celor care aleg să le implementeze. Spre exemplu, o tânără din Capitală a realizat alături de câţiva prieteni o aplicaţie care te ajută să descoperi arborii istorici din mai multe zone simbol ale Bucureştiului. Întregul material poate fi citit aici

O altă idee de afacere care ar putea fi implementată în Bucureşti aparţine unor tineri care s-au gândit să doteze o parte a mijloacelor de transport în comun cu internet gratuit. După ce s-au gândit cum să pună pe picioare propria afacere au ajuns la concluzia că cel mai potrivit ar fi să introducă internet gratuit în mijloacele de transport în comun. Investiţia se ridică la circa 5.000 de euro, iar afacerea ar putea să fie sustenabilă dacă 5% din pasageri s-ar conecta la viitoarea reţea. Citeşte întregul material aici. 

Idei de afaceri în Bucureşti. Covrigării în apropierea staţiilor de metrou

O altă idee de afacere care pare profitabilă în Bucureşti este deschiderea unei covrigării în locuri prin care circulă zi de zi o mulţime de oameni. În special, în apropierea staţiilor mijloacelor de transport în comun, acolo unde bucureştenii aşteaptă fie un autobuz fie un tramvai. Însă, cele mai potrivite zone pentru deschiderea unei covrigării sunt cele din apropierea gurilor de metrou, acolo pe zilnic trec foarte mulţi oameni. 

Magazine cu produse handmade, printre cele mai bune idei de afaceri în Bucureşti

De asemenea, în utlima vreme în Capitală au apărut o mulţime de magazine în care se comercializează produse handmade, de la bijuterii până la jucării şi accesorii pentru femei. În schimb, pentru cei care vor să nu mai plătească chirie pentru un spaţiu din Bucureşti, îşi pot deschide un site pe care să îşi expună produsele. 

Crescătorie de câini de rasă, o idee inedită de afaceri în Bucureşti

O altă idee de afaceri care ar putea fi realizată în Bucureşti este o crescătorie de câini de rasă. desigur, preţurile pentru realizarea acesteia sunt destul de mari, însă şi profitul este pe măsură, dacă stăm să ne gândim la cererea existentă pe piaţă în acest moment. 

Idei de afaceri în Bucureşti. Servicii de îngrijire pentru animale

Pornind de la ideea prezentată anterior, este bine cunoscut faptul că sunt foarte mulţi bucureşteni care au animale de companie, dar şi locuri de muncă solicitante care îi împiedică să îşi scoată animalele afară de mai multe ori pe zi. În aceste condiţii, o idee bună ar fi realizarea unei firme care să se ocupe de îngrijire animalelor în timpul zilei, atunci când stăpânii nu îşi pot scoate câinii afară. 

Idei de afaceri în Bucureşti. Cantine pentru corporatişti

În zilele noastre, locurile de muncă sunt foarte solicitante, iar un angajat ajunge să îşi petreacă la muncă, în unele cazuri, mai bine de opt ore. În aceste condiţii, oamenii nu mai au timp să gătească ori să îşi aducă la muncă mâncare şi deseori aleg să ia prânzul la restaurantele ori cantinele din apropierea biroului. Astfel, deschiderea unei cantine în apropierea unor turnuri cu birouri poate fi una dintre cele mai reuşite idei de afaceri. 

Pe aceeaşi temă:

Idei de afaceri pentru studenţi: becul inteligent sau tricouri personalizate

Idei de afaceri. Cât te costă să începi o fermă de capre

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite