Cetăţeni, scoateţi puloverele si umbrela! Vremea însorită ia o pauză, de mâine vine frigul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o săptămână cu zile însorite şi maxime de peste 20 de grade Celsius, urmează o răcire semnificativă. Meteorologii anunţă vreme răcoroasă pentru următoarele trei zile.

Bucureştenii vor avea o dilemă în ceea ce privește stilul vestimentar pe care ar trebui să îl adopte ţinând cont de prognoza pe următoarele zile. Asta pentru că variaţiile de temperatură înregistrate în ultimele zile, dar şi cele ce vor urma sunt semnificative.

În ultimele săptămână, în Capitală s-au înregistrat temperaturi ridicate, de peste 20 de grade Celsius, cu cer senin şi fără precipitaţii. Aceste valori se schimbă începând de mâine, când vremea se răceşte, potrivit specialiştilor din cadrul  Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM). 

Astfel, ziua de luni va aduce în Capitală o maximă termică de numai 15 grade Celsius şi, în acelaşi timp, înnorări temporare şi vânt moderat. De asemenea, este posibil să cadă şi câteva picături de ploaie.

Marţi, bucureştenii vor avea parte de temeraturi de iarnă dimineaţa, când termometrele vor arăta 1-3 grade Celsius, iar după amiază, maxima abia dacă va atinge aproximativ 14-15 grade Celsius. A doua zi a săptămânii se anunţă a fi o zi senină cu vânt moderat.

Viteza vântului va creşte în intensitate abia în noaptea dintre marţi spre miercuri, când sunt aşteptate şi ceva ploi.

Miercuri vremea începe să se încălzească uşor, cu temperaturi de 16-17 grade Celsius, însă nu vor lipsi înnorările temporare.

Bucureştenii se vor putea bucura cu adevărat de vreme caldă abia joi, când maximele vor atinge aproximativ 19-20 de grade Celsius.

Pentru weekend meteorologii văd temperaturi constante, destul de ridicate. Vineri termometrele vor arăta 18-19 grade Celsius, iar apogeul săptămânii va fi înregistrat sâmbătă, când vor fi temperaturi de 21 de grade Celsius.

Aceleași valori ale termometrelor se vor menţine şi duminică, însă atunci nu este exclus să cadă şi câteva picături de ploaie.

Citeşte şi:
Vreme capricioasă în Moldova cu avertizare de vânt puternic

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite