Chris Rea cântă în februarie la Sala Palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul concert pe care Chris Rea îl va susţine la Bucureşti luna următoare, la 6 februarie, se va desfăşura cu casa închisă, toate biletele puse în vânzare pentru acest eveniment fiind deja epuizate.

Show-ul de la Bucureşti face parte din turneul „The Very Best Of Chris Rea: Still So Far To Go“ şi va avea loc la Sala Palatului. Invitat special va fi tânărul compozitor şi chitarist Paul Casey.

Toate biletele pentru acest spectacol sunt la acest moment epuizate.

Turneul artistului va debuta la 25 ianuarie, în Germania. După spectacolul de la Bucureşti, artistul britanic se va îndrepta către Moscova, Kiev, Frankfurt, Paris şi Amsterdam, urmând a încheia turneul cu o serie de spectacole susţinute pe cele mai mari scene din Marea Britanie.

„Suntem onoraţi de răspunsul extraordinar pe care l-am primit din partea publicului român încă de anul trecut, de la anunţarea concertului. Chris Rea este unul dintre cei mai apreciaţi artişti internaţionali, iar faptul că îl putem vedea live la Bucureşti este un privilegiu şi o reală bucurie pentru toţi fanii de la noi din ţară, dovadă şi ritmul alert în care s-au vândut biletele, deşi mai sunt trei săptămâni până la data concertului”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Chris Rea se află momentan în studio pentru înregistrarea unui nou material a cărui apariţie este programată pentru vara acestui an. Tot pentru 2010, artistul pregăteşte  lansarea unei autobiografii, „The Road To Hell & Back Again”, îndelung aşteptată de către fanii din întreaga lume.

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite