Cîmpeanu, după ce Curtea de Apel Bucureşti a anulat hotărârile CNSU şi ordinele prin care şcolile au fost închise: Decizia instanţei nu este executorie acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: George Calin
Foto: George Calin

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat, vineri, după ce Curtea de Apel Bucureşti a anulat hotărârile CNSU şi ordinele prin care au fost suspendate cursurile "faţă în faţă" în toate unităţile de învăţământ, că decizia instanţei nu este executorie în acest moment şi nu poate anticipa ce se va întâmpla în apel.

Sorin Cîmpeanu a fost întrebat, vineri, dacă Ministerul Educaţiei are în vedere să schimbe deciziile referitoare la suspendarea unor cursuri, după ce CAB a anulat hotărârile CNSU de anul trecut şi a afimat :”Decizia instanţei nu este executorie acum. Vom vedea. Nu mă puneţi să anticipez decizia ICCJ care va judeca apelul la această decizie”. 

Curtea de Apel Bucureşti a anulat hotărârile Comitetului Naţionale pentru Situaţii de Urgenţă şi ordinele miniştrilor Educaţiei şi Sănătăţii prin care au fost suspendate cursurile "faţă în faţă" în toate unităţile de învăţământ. 

Decizia de joi nu este definitivă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite