„Cinema în aer liber“ în Parcul Titan din Capitală. Programul evenimentului de miercuri seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri, 5 august, Primăria Sectorului 3 a pregătit un nou film pentru bucureştenii care vor să participe la o nouă seară de filme în aer liber.

De la ora 21.30, cei care vin în Parcul Titan din sectorul 3 al Capitalei pot vedea gratuit drama „Două zile, o noapte“.

În regia lui Luc Dardenne şi a lui Jean-Pierre Dardenne, filmul „Două zile, o noapte” a fost nominalizat la Oscar pentru cea mai bună actriţă în rolul principal (Marion Cotillard), iar în 2014 a fost înscris în competiţia de la Cannes.

Filmul urmăreşte povestea Sandrei, o tânără soţie şi mamă ce lucrează într-o fabrică, dar este nevoită să ia o pauza de la locul de muncă. În timpul absenţei sale, colegii îşi dau seama că pot acoperi orele ei de muncă lucrând puţin mai mult. Pentru aceasta, conducerea fabricii propune un bonus de 1.000 de euro pentru toţi lucrătorii, dacă vor fi de acord ca postul Sandrei să fie desfiinţat. Când Sandra se reîntoarce la lucru, ea descoperă că serviciul ei stă în mâinile celor 16 colegi. Astfel, Sandra nu are la dispoziţie decât un weekend să-şi convingă colegii să renunţe la avantajul lor financiar, de care unii au mare nevoie. Deşi ea are un soţ care o iubeşte şi doi copii frumoşi, Sandra este copleşită de reacţiile colegilor săi şi mai ales ale şefului. Situaţia se va clarifica în urma unui vot anonim ce va avea loc în două zile şi o noapte.

Accesul publicului la proiecţiile din cadrul evenimentului „Cinema în aer liber” este gratuit. Evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film şi se află la cea de-a IV a ediţie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite