Ciprian Ciucu, consilier PNL: „Emil Boc învaţă de la Boston, nu de la Voluntari“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cirpian Ciucu, consilier general din partea PNL, şi unul dintre candidaţii înscrişi în cursa internă pentru a candida la postul de primar general, a criticat ironic administraţia Bucureştiului arătând cum primarul Clujului participa la un training din experienţa Bostonului.

„Emil Boc învaţă de la Boston, nu de la Voluntari.

- Cum construieşti este la fel de important precum ceea ce construieşti;

- Foloseşte tehnologia pentru a crea încredere şi compara [indicatori de dezvoltare urbană];

- Încurajează şi permite comportamentul civic;

- Fii încântător;

- Guvernarea (administraţia) oraşului să se simtă confortabil să rişte”, a scris consilierului Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Primarul Clujului se află într-o vizită de studii în Statele Unite, la care participă şi directorii din primărie. Amintim că la finalul anului trecut, şi primarul Bucureştiului Gbariela Firea a participat la două delegaţii de lucru, una în Tokyo şi alta la Madrid. 

În urmă cu o săptămână în Cluj au început lucrările la primul dintre cele trei şantiere cu care se încheie procesul de modernizare a străzilor şi pieţelor din nucleul istoric al oraşului, proces început în 2005. Dacă totul merge conform pragramării, în vara anului 2022 lucrările de reabilitare vor fi gata. La finalul celor trei şantiere, cu un cost cumulat de 99,3 milioane de lei, tot centrul istoric al Clujului va fi fost modernizat, după un concept unitar – acelaşi tip de pavaje, mobilier urban, spaţii verzi etc. Nucleul istoric al oraşului se suprapune peste cetatea medievală, cu o suprafaţă de 45 de hectare.

În acelaşi timp în Bucureşti, joi, primarul Gabriela Firea a declarat că a primit asigurări din partea Guvernului că bucureştenii nu vor rămâne fără apă caldă. „Îi asigur pe toţi bucureştenii că Primăria Capitalei nu va accepta sub nicio formă impunerea unor astfel de măsuri şi că va întreprinde toate demersurile necesare pentru ca livrarea agentului termic să se facă fără probleme. În acest moment, suntem în plin proces de reparaţii şi înlocuire a ţevilor vechi, unele dintre ele chiar de peste 50 de ani“, mai arată Firea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite