Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Circulaţia feroviară pe ruta Bucureşti Nord – Aeroport Otopeni este întreruptă temporar, după ce o persoană a fost accidentată

0
18 May 2022 13:41:33
Autor: Ana-Maria Gherghiță
FOTO Shutterstock (Arhivă)
FOTO Shutterstock (Arhivă)

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A a informat, miercuri, că circulaţia trenurilor pe relaţia Bucureşti Nord- Aeroport şi retur este suspendată temporar, din pricina unui accident înregistrat în zona Punctului de Oprire (PO) Carpaţi, unde trenul 7932 a accidentat o persoană.

„Menţionăm faptul că, circulaţia trenurilor spre şi dinspre Aeroport este oprită în intervalul orar necesar intervenţiilor desfăşurate la locul accidentului de către organele abilitate - Poliţie/Procuratură, reluarea traficului feroviar fiind condiţionată de finalizarea tuturor procedurilor prevăzute pentru astfel de situaţii”, a informat, miercuri, CFR, într-un comunicat de presă.  
 
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. comunică scuzele aferente călătorilor, pentru această situaţie, iar circulaţia trenurilor tur şi retur Aeroport este întreruptă în intervalul orar necesar intervenţiilor desfăşurate la locul accidentului  de organele competente. 
Reluarea traficului este condiţionată de finalizarea tuturor investigaţiilor prevăzute de astfel de situaţii. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările