Colectare selectivă la concertul Depeche Mode: peste două tone de plastic şi hârtie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe urma show-ului incendiar oferit de cei de la Depeche Mode, peste două tone de deşeuri plastice şi hârtie au fost colectate separat. Eco-Rom Ambalaje a pus la dispoziţie 26 de containere speciale, propunându-şi să asigure acest serviciu şi la alte mari concerte şi festivaluri, potrivit Mediafax.

Cei peste 50.000 de participanţi de la concertul de miercuri, din Capitală,  s-au distrat responsabil, folosind cele 26 de containere de colectare separată, puse la dispoziţie de Eco-Rom Ambalaje, în parteneriat cu organizatorii.

Astfel, aceştia au colectat separat 2.100 de kilograme de deşeuri de ambalaje, dintre care 1.200 de kilograme de plastic şi 900 de kilograme de hârtie-carton. În medie, fiecare fan Depeche Mode a colectat, separat, aproximativ trei pahare de plastic sau de carton.

Toţi cei care au luat parte la concert au putut afla informaţii despre importanţa colectării separate a deşeurilor de ambalaje, iar cei mai responsabili dintre aceştia au primit brăţări speciale de la promoterii reciclării.

Eco-Rom Ambalaje, organizaţie ce se ocupă cu îndeplinirea obligaţiilor de reciclare a deşeurilor de ambalaje ce revin producătorilor, îşi propune să asigure colectarea selectivă şi la alte evenimente muzicale de amploare, ce vor avea loc în sezonul estival.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite