Comitetul de coordonare a vaccinării: „Aşteptările organizatorilor primului drive-thru din Bucureşti au fost întrecute încă din prima zi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centru vaccinare drive through Constituţiei. Foto Inquam Photos / Octav Ganea
Centru vaccinare drive through Constituţiei. Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Comitetul de coordonare a vaccinării a transmis, joi seară, că aşteptările organizatorilor primului drive-thru din Bucureşti au fost întrecute încă din prima zi, întrucât 714 persoane s-au vaccinat în prima zi.

„Aşteptările organizatorilor primului drive-thru din Bucureşti au fost întrecute încă din prima zi: 714 persoane vaccinate. Împreună putem să învingem pandemia şi să revenim la normalitate”, a transmis, joi searp, CNCAV, după prima di de vaccinare la centrul special din Piaţa Constituţiei.

CNCAV anunţă că, din 4 mai se începe vaccinarea în cabinetele medicilor de familie iar în perioada 4-11 mai are loc Maratonul Vaccinării în reţeaua sanitară MApN (spitalele militare din Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara).

De asemenea, în perioada 7-9 mai va avea loc Maratonul Vaccinării la Bucureşti, iar în perioada 14-16 mai voravea loc acţiuni similar în Cluj-Napoca, Târgu Mureş şi Iaşi.

Pentru perioada următoare, CNCAV anunţă extinderea posibilităţii de vaccinare fără programare, prin prezentarea la centrele de vaccinare, cel puţin în municipiile în care există centre regionale de depozitare, astfel încât să fie asigurată distribuirea rapidă a dozelor.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite