CONCURS Vezi cum poţi câştiga o chitară Fender semnată Bon Jovi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până la 31 august poţi câştiga o chitară semnată Bon Jovi. Una dintre cele 100 de chitare Fender Stratocaster semnate de membri trupei este acum în România şi poate fi câştigată în promoţia verii Ciuc Premium.

Până să ajungă în mâinile câştigatorului, câţiva dintre chitariştii români au cântat la chitara Bon Jovi. Primii au fost Dan Iliescu de la Timpuri Noi şi Jimi El Laco, chitaristul trupei Nightlosers.

„M-a înnebunit când am văzut prima dată o Fender Stratocaster. Mai ales ca sunet. Are cele mai minunate sunete live“, a spus chitaristul trupei Nightlosers, Jimi El Laco.

Concurenţii trebuie să aibă în vedere:

Să compună o secvenţă muzicală formată din 9 note. Fiecărei note muzicale îi corespunde un număr. Astfel, secvenţa de 9 note muzicale devine un număr format din 9 cifre.
   
La sfârşitul campaniei organizatorii vor genera aleatoriu un număr de 9 cifre. Câştigătorul chitarei va cel care va avea numărul cel mai apropiat, mai mare, de acest număr.
   
Pentru a putea compune o secvenţă muzicală, concurenţii au nevoie de puncte (50 de puncte). Punctele pot fi acumulate pe http://www.ciucpremium.ro/chitara-bon-jovi, în cadrul secţiunilor „Experimentează Ciuc Music Quiz”, „Asculta super muzica”, „Vezi super clipuri”.

De asemenea, dacă la un eveniment Ciuc Premium concurenţii au primit cadou un voucher şi introduc codul inscripţionat pe el, contul lor va fi alimentat cu 500 de puncte.

Puteţi afla mai multe din regulamentul complet al promoţiei aici

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite