Controale efectuate de poliţişti în Sectorul 6: 52 de persoane legitimate şi 12 amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au anunţat că vor continua controalele prin care încercă sporirea siguranţei locuitorilor din sector. În urma verificărilor au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 500 de lei.

Vineri şi sâmbătă, poliţiştii au desfăşurat mai multe acţiuni pentru a se asigura că se respectă ordinea şi liniştea publică, prin depistarea persoanelor care încalcă prevederile legale. Agenţii au încercat să îi identifice pe cei care încalcă normale de convieţuire socială, ordine şi linişte publică, efectuând mai multe controale.

În urma intervenţiilor, au fost legitimate 52 persoane şi aplicate 12 amenzi, în valoare de 500 lei.

De asemenea, în aceeaşi perioadă, în zona bulevardului Vasile Milea, poliţiştii au identificat un bărbat care spărgea geamul de la uşa unui magazin. În urma legitimării, acesta a fost predat Secţiei 22 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

„Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control se vor desfăşura permanent pe toată raza Sectorului 6, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică“, spun reprezentanţii Primăriei Sectorului 6.

Pe aceeaşi temă:

Peste 380 de sancţiuni, după controalele Poliţiei de la transporturi în vagoanele restaurant din trenuri

Controale efectuate de poliţişti în Sectorul 6: amenzi de 13.500 de lei şi bunuri confiscate

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite