Controale efectuate de poliţişti în Sectorul 6: amenzi de 13.500 de lei şi bunuri confiscate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 (DGPL 6) au realizat o serie de acţiuni pentru combaterea actelor de comerţ ilicit şi pentru identificarea persoanelor care perturbă liniştea şi ordinea publică. În urma controalelor, poliţiştii au aplicat amenzii în valoare de 13.500 de lei.

În urma verificărilor făcute în zona adiacentă Pieţei Drumul Taberei, poliţiştii locali, împreună cu reprezentanţi ai Poliţiei Economice şi ai Secţiilor 20, 21, 22 şi 25 Poliţie, au aplicat 74 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 13.500 de lei, şi au confiscat bunuri care urmau să fie comercializate ilegal, în valoare de aproape 1.000 lei.

De asemenea, mai multe echipaje ale Serviciului Ordine Publică din cadrul DGPL Sector 6 au mers pe teren pentru a identifica persoanele care încalcă legea şi perturbă liniştea publică în parcuri sau pe spaţiile verzi de lângă blocuri. În total, au fost legitimate 53 de persoane şi au fost aplicate zece sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.400 de lei.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au anunţat că vor fi organizate periodic acţiuni de acest fel, pentru a proteja cetăţenii împotriva speculei din pieţe, dar şi a celor care comit acte antisociale. 

Pe aceeaşi temă:

FOTO VIDEO O nouă promoţie de poliţişti locali a absolvit la Slatina

Maşinile abandonate vor fi ridicate de poliţiştii băimăreni. Recuperarea costă mai mult decât valoarea maşinii

Amenzi de peste 5000 de lei aplicate poliţiştilor locali din Târgu Jiu

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite