Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Controale la metrou legate de respectarea măsurilor de protecţie împotriva COVID-19. Aproape 170 de persoane au fost sancţionate

1
13 Jul 2020 12:35:08
Autor: Marian Avram
30.000 de lei este suma totală cu care au fost amendaţi cei care nu au respectat măsurile de protecţie la metrou
30.000 de lei este suma totală cu care au fost amendaţi cei care nu au respectat măsurile de protecţie la metrou

Brigada de Poliţie Transport Public din cadrul Poliţiei Capitalei a desfăşurat, pe parcursul săptămânii trecute, acţiuni de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de protecţie împotriva infectării cu COVID-19, fiind aplicate sancţiuni de peste 30.000 de lei.

Controalele au avut loc în staţiile şi garniturile de metrou din Capitală.

„Pe parcursul celor 7 zile, în urma verificărilor efectuate, în  care au fost implicaţi şi reprezentanţi ai jandarmeriei, au fost constatate şi aplicate 169 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 30.360 lei”, potrivit unui anunţ al Poliţiei Capitalei.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei anunţă că astfel de acţiuni se vor desfăşura şi în perioada următoare.

Tot săptămâna trecută, Poliţia Capitalei, împreună cu poliţiştii locali, a aplicat peste 1.100 de amenzi pentru nerespectarea regulilor de protecţie în pandemie în mijloacele de transport în comun.

Purtarea măştii care acoperă nasul şi gura este obligatorie începând cu 15 mai 2020 în toate spaţiile închise, inclusiv în mijloacele de transport în comun.

Persoanele care nu respectă obligaţia de a purta mască în spaţiile închise pot fi sancţionate contravenţional cu amendă între 500 de lei şi 2.500 de lei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

kalu kalu
13.07.2020, 15:22:45

pai daca iudele psd nu vor sa voteze legea carantinei, atunci nu exista alta varianta. Macar sa se limiteze contaminarea de la covidatii psd care umbla haihui.