Crimă în Sectorul 3 al Capitalei. Autorul s-a predat şi a recunoscut fapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
catuse arestat Galati

Bărbatul care a înjunghiat mortal o femeie într-un apartament din Sectorul 3 al Capitalei, s-a predat la Secţia 8 de Poliţie şi şi-a recunoscut fapta.

Poliţia Capitalei a anunţat că, miercuri, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită cu un obiect ascuţit, într-un apartament situat în Sectorul 3.

Potriviti ştirileprotv.ro, victima este o femeie de 47 de ani, care a fost ucisă de soţ. Martor la crimă ar fi fost unul dintre cei trei copii ai cuplului.

Imediat după crimă, bărbatul a fost văzut coborând pe scările blocului în care locuia, la etajul şase. 

La apartament au ajuns poliţişti, precum şi un echipaj medical care a efectuat manevre de resuscitare. În pofida eforturilor medicale, a fost declarat decesul femeii. 

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

Cei doi soţi au un baiat în vârstă de 20 de ani şi gemeni, un băiat şi o fată, în clasa a VIII-a. Vecinii au spus că bărbatul în vârstă de 49 de ani nu era agresiv, iar cei doi soţi păreau a se înţelege bine.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite