Cum s-au gândit 50 de bucureşteni să-şi promoveze oraşul într-o lumină pozitivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În jur de 50 de bucureşteni au filmat în plin viscol un videoclip pe care îl consideră o carte de vizită pentru o capitală veselă şi optimistă. „Happy – We are from Bucharest” este un filmuleţ făcut pe celebra melodie „Happy” care promovează ideea unui oraş vesel şi care „răspândeşte fericire“ prin intermediul internetului, după cum povestesc cei care au participat la realizare lui.

Propunerea de a realiza un videoclip care să promoveze ideea unui Bucureşti vesel aparţine lui Virgil Nicolaescu, un regizor din Capitală. Alături de sora sa, Miruna Nicolaescu, regizorul a gândit un filmuleţ pentru piesa Happy a lui Pharrell Williams, încercând să arate că şi Capitala este un loc optimist, vesel.

„Clipul a fost filmat în perioada 28-30 ianuarie, pe cod roşu de viscol. Ne-am adunat prietenii, am fost undeva în jur de 50“, a povestit, pentru „Adevărul“, Miruna Nicolaescu.

Videoclipul „We Are Happy in Bucharest“ a avut ca sursă de inspiraţie ideea regizorilor francezi Clement Durou şi Pierre Dupaquier, în care oameni din Los Angeles dansează pentru oraşul lor în primul clip interactiv de 24 de ore.

Totodată, Miruna a mai spus că urmează să lucreze alături de fratele său şi alţi doritori la realizarea unui nou clip cu aceeaşi temă, doar că de această dată va fi vorba despre varianta de vară în care se promovează Bucureştiul vesel.

Lansarea oficială a videoclipului are loc miercuri, 12 februarie, la ora 20.00, în Cafeneaua Veche Bar din Centrul Istoric al Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite