Cursuri gratuite de dans, informatică şi chitară în Sectorul 6 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 anunţă că din data de 20 iulie încep înscrierile la cursurile gratuite destinate copiilor organizate în incinta „Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală Conacul Golescu Grant'“.

Locurile disponibile pentru fiecare activitate şi limita de vârstă sunt după cum urmează:

- dans (405 locuri), categoria de vârstă 4 - 18 ani

- şah (128 de locuri), categorie de vârstă 6 - 18 ani

- karate (60 de locuri), categoria de vârstă 7 - 18 ani

- arte plastice (168 de locuri), categoria de varstă 6 - 18 ani

- canto (40 de locuri),  categorie de vârstă 6 - 18 ani

- chitară clasică (40 de locuri), categoria de vârstă 8 – 18 ani

- engleză prin joc (108 locuri), categoria de vârstă 4 – 8 ani

- teatru (70 de locuri), categoria de vârstă 7 – 18 ani

- informatică (63 de locuri), categoria de vârstă 7 – 18 ani

Acte necesare pentru înscriere:

-copie certificat naştere copil

-copie carte identitate părinţi/tutori

-adeverinţă medicală pentru activităţile sportive(ex: karate,dans)

Cererile se primesc la secretariat de luni până vineri între orele 10.00-18.00, până în data de 24.09.2015, iar copiii care doresc să urmeze activităţi sportive trebuie să prezinte adeverinţa medicală la data începerii cursurilor.

Cererile vor fi înregistrate în ordinea înscrierii, prioritate având copiii care nu au mai urmat în anii trecuţi respectivul curs.

„Toţi copiii cu domiciliul pe raza sectorului, înscrişi la o formă de învăţământ (şcolar sau preşcolar) sunt invitaţi să se înscrie la cursul care li se potriveşte cel mai bine. Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” reprezintă locul unde copiii îşi pot pune în practică abilităţile şi aptitudinile, exprimându-şi într-un mod creativ pasiunile şi talentele artistice, culturale, sportive, tehnico-ştiinţifice“, precizează reprezentanţii Primăriei Sectorului 6.

Instituţia este situată într-o  clădire având statutul de monument istoric, ce a purtat în trecut denumirile de „Palatul Belvedere“şi  „Palatul Grant”.  În clădirea centrală sunt amenajate 12 săli de activităţi, o sală de aşteptare pentru părinţi şi una destinată consilierii psihologice a copiilor/tinerilor. Locul dispune de o curte generoasă, unde este amenajat un spaţiu de joacă pentru copii. Unitatea este dotată cu mobilier modern şi aparatură de ultimă generaţie, toate acestea asigurând desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite