Dalia şi Crina Stănescu gemenele cu voci de aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetele cu nume de flori au doar cinci ani dar se simt în largul lor pe orice scenă pentru că fac parte din grupul micilor vedete cu voci de invidiat „Minisong cu Vicenzo".

Startul în cariera lor de mini-vedete a fost chiar la începutul anului, pe când gemenele aveau doar patru ani. Dalia şi Crina au cucerit cu vocile lor sute de persoane încă de la început. Mulţumită profesorului Vicenţiu Enache şi unui concurs de împrejurări, surorile au urcat prima dată pe o scenă. Părinţii le-au sprijinit şi le-au încurajat să cânte pentru că cele două surori aveau un talent aparte. Chiar dacă nu ştiu încă notele muzicale, fetele, ajutate de profesor învaţă repede orice cântec pentru că sunt pasionate de muzică şi au fost înzestrate cu un talent aparte. Mai mult, când cresc, Dalia şi Crina vor să înveţe să cânte şi la un instrument. „Ne-ar plăcea să cântăm la chitară", au spus gemenele.

Îndrăgostite de Minisong

Pentru copile, grupul Minisong este mediul perfect în care ele să socializeze. Sunt încântate că apar în faţa camerelor de luat vederi şi învaţă să facă asta fără emoţii, ba chiar sunt primele care urcă pe scenă, chiar dacă spectacolul a început sau nu. „Minisongul este grupul nostru", spun fetele bucuroase că aici şi-au făcut o mulţime de noi prieteni. Prima oară când au cântat în faţa unei camere de filmat, Dalia şi Crina au fost fericite şi mândre că părinţii şi rudele le pot vedea la televizor, la fel ca pe nişte staruri. De curând, la 13 iunie, micuţele gemene au avut o nouă bucurie. Grupul din care fac parte, „Minisong cu Vicenzo", a lansat un nou album, „Curcubee de vise". Dalia şi Crina Stănescu s-au pregătit intens pentru a interpreta fără greşeală toate piesele.

Vor să devină supererou şi prinţesă

Pentru că sunt încă la grădiniţă, cele două surori au tot timpul din lume să repete cântecele ce le pregătesc pentru spectacole sau filmări. Fetele cântă ori de câte ori prind ocazia, fără să se mai ruşineze de audienţă sau fără să mai aibă trac. Ca orice copii, gemenele se joacă mai tot timpul, fără însă să deranjeze pe nimeni. Părinţii sunt mândri de cele două micuţe artiste şi nu ratează niciun spectacol susţinut de grupul din care fac parte fetele. Gemenele visează cu ochii deschişi şi savurează fiecare poveste şi fiecare basm pe care îl aud. Tocmai de aceea, atunci când va fi mare Dalia vrea să fie un supererou, iar Crina o prinţesă.

Întrebări şi răspunsuri

Care este povestea voastră preferată?
Dalia: Mie îmi place Peter Pan, Batman, Spiderman şi orice poveste cu supereroi.
Crina: Rapunzel, Cenuşăreasa, Frumoasa din Pădurea Adormită şi toate poveştile cu prinţese.

Care-i mâncarea voastră preferată?

Ne place ciocolata şi îngheţata.

Ce faceţi în timpul liber?

Ne jucăm, mergem la bazin să înotăm şi ne uităm la desene animate.

Ce le place

„Ne plac şi legumele şi fructele şi iubim toate animalele, chiar şi şopârlele şi şerpii", spun cele două puştoaice.

 Ce nu le place

„Nu ne place când se vorbeşte urât, nu ne plac insectele şi nu ne place când plouă, pentru că nu ne putem juca afară", explică Dalia şi Crina.

Născute. 11 mai 2006, Bucureşti

Studii. Sunt în grupa mijlocie a grădiniţei Brânduşa, din Bucureşti.

Experienţă. Cântă în grupul vocal de copii „Minisong cu Vicenzo"

Familie. Au o soră mai mare, Roxana Stănescu

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite