Dan: Am lansat sesiunea de finanţare nerambursabilă „Bucureşti afectiv”, din cadrul Programului de finanţare 2022 destinat sectorului creativ din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a fost lansată sesiunea de finanţare nerambursabilă „Bucureşti afectiv”, din cadrul Programului de finanţare 2022 destinat sectorului creativ din Bucureşti. „Bugetul disponibil pentru acest an este de 3 milioane de lei, iar plafonul maxim de finanţare pe proiect este de 70.000 de lei.

 Programul se adresează tuturor domeniilor culturale – artele spectacolului, arte vizuale, educaţie culturală şi artă comunitară, patrimoniu material şi patrimoniu imaterial, multimedia, artă şi tehnologie şi proiecte interdisciplinare şi în colaborare”, a explicat edilul.

„Am lansat sesiunea de finanţare nerambursabilă „Bucureşti afectiv”, din cadrul Programului de finanţare 2022 destinat sectorului creativ din Capitală. Bugetul disponibil pentru acest an este de 3 milioane de lei, iar plafonul maxim de finanţare pe proiect este de 70.000 de lei. Programul se adresează tuturor domeniilor culturale – artele spectacolului, arte vizuale, educaţie culturală şi artă comunitară, patrimoniu material şi patrimoniu imaterial, multimedia, artă şi tehnologie şi proiecte interdisciplinare şi în colaborare”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook. 

„Invit operatorii culturali din Bucureşti să depună proiecte până pe data de 16 iunie 2022, ora 17:00, pe platforma electronică dedicată. Detalii despre Regulament şi modalitatea de aplicare sunt disponibile pe site-ul ARCUB în secţiunea Finanţare - Bucureşti afectiv (https://arcub.ro/.../sesiuni-de.../bucuresti-afectiv-2022/)”, a adăugat edilul general.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite