De râsul curcilor: Procesul dintre un puşcăriaş, fan al lui Ştefan cel Mare, şi Naţional TV, continuă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deţinutul Iordache Stroe, închis la pentineciarul Jilava, a fost nemulţumit că filmul Ştefan cel Mare, difuzat de postul Naţional TV a fost întrerupt de publicitate. „Sa amestecat filmul cu reclama în mintea mea, încît nam înţeles nimic din film pentru căci mau păcălit că dă film”, spune el într-o plângere. Iar plângerea lui a fost luată în serios de judecători.

La 13 septembrie, instanţa a stabilit că în joc trebuie să intre şi Consiliul Naţional al Audiovizualului, motivul pentru care Forul va primi din partea instanţei o adresă, precizează paginademedia.ro. CNA trebuie să spună, până la termenul de judecată din decembrie, dacă Naţional TV a încălcat legea şi dacă, aşa cum s-a plâns puşcăriaşul, în filmul Ştefan cel Mare s-a difuzat publicitate cu caracter subliminal.

Povestea datează din 2008, când Naţional TV a difuzat filmul Ştefan cel Mare. Pauza de publicitate l-a dat peste cap total pe Iordache Stroe, deţinut la Penitenciarul Rahova şi s-a pus pe plângeri. Însă nu a uitat să precizeze că este „condamnat nevinovat la 25 de ani”.

Redăm reclamaţia deţinutului:

“În ziua de 25 – 08 – 2008, la postul de televiziune Naţional TV Bucureşti în jurul orei 20.15 a fost difuzat filmul Românesc Ştefan Cel Mare, iar în timpul filmului au difuzat reclamă, încît sa amestecat filmul cu reclama în mintea mea, încît nam înţeles nimic din film pentru căci mau păcălit că dă film, iar iei au dat reclamă în timpul filmului, iar dacă doreau să dea reclamă în timpul filmului trebuia să spună căci dă reclamă în timpul filmului, iar eu alegeam alt post de televiziune care spune căci dă film şi aşa este până la sfârşitul filmului de la început şi până la sfârşit, şi ca exemplu TVR 1 şi TVR 2”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite